Martini Fiero, aperitivul perfect alături de un tonic!

Publicat: 17/07/2020 | 10:26

Fiero este cel mai nou membru al familiei Martini. Un vermut creat din amestecul de citrice și portocală amăruie cu vinuri albe – aperitivul perfect alături de un tonic.

Culoarea sa aprinsă și aromele fructate sunt 100% naturale și sunt rezultatul unui proces meticulos realizat sub stricta supraveghere a specialistului Giuseppe Musso.

Martini Fiero, aperitivul perfect alături de un tonic!

Răspunde perfect la nevoile cosumatorului

Martini Fiero și tonicul este stategia de lungă durată care vrea să abordeze cele mai înalte cerințe ale cosumatorilor. Culoarea roșie strălucitoare sugerează și anticipează savoarea vermutului. Pentru că băuturile alcoolice aromate reprezintă noua tendință, Martini Fiero surprinde cu un gust dulce-amărui, care combină caracterul citric cu un indiciu amărui de pelin. Datorită amestecului perfect, Martini Fiero se potrivește perfect cu apa tonică. Fiero&Tonic este, fără doar și poate, cocktail-ul perfect.

Martini Fiero surprinde cu un gust dulce-amărui

Servirea perfecta!

Martini Fiero se servește într-un pahar balon plin cu gheață. Se pune jumătate de pahar de Fiero și se completează cu apă tonică. Combințaia de 50:50 asigură distribuirea  uniformă a aromelor delicate de citrice. Se amestecă ușor și se adaugă o felie de portocală. Enjoy Martini Fiero.

Fiero&Tonic este cocktail-ul perfect.
Fiero&Tonic este cocktail-ul perfect.