MĂRTURII ÎN PREMIERĂ. Familia crede că ”Locotenentul” Cămătarilor n-a făcut infarct, ci… Adevărul şocant despre moartea ”Uriaşului” Chiraş: ”I-au rupt un dinte şi l-au umplut de vânătăi…”

Publicat: 10/08/2017 | 00:00

Daniel Chiraş, cel mai dur ”locotenent” al fraţilor Cămătaru, a murit în Spania, la Marbella, iar familia bărbatului este convinsă că poliţia a contribuit din plin la deces. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturii în premieră despre acest caz. (VEZI ŞI: ”Locotenentul” Cămătarilor va fi condus pe ultimul drum de… Soţia i-a lăsat un mesaj cutremurător: ”Uriaşul meu s-a dus să…”)

Daniel Chiriaş era considerat unul dintre cei mai apropiaţi şi mai de încredere oameni ai lui Nuţu Cămătaru. Plecat temporar în Spania, bărbatul abia împlinise 30 de ani. Din primele informaţii, tânărul ar fi suferit o criză cardiacă şi medicii nu au mai putut să-l salveze. Familia este, însă, sceptică. Rudele sunt ferm convinse că ”locotenentul” celebrilor interlopi ar fi fost bătut crunt de poliţia din Peninsula Iberică, lucru care i-ar fi cauzat moartea.

“I-au rupt un dinte şi l-au umplut de vânătăi. Nici vorbă de infarct. Totul s-a întâmplat la o secţie de poliţie din Spania. În clipa de faţă, au loc diverse expertize şi anchete pentru a se stabili dacă loviturile primite i-au cauzat moartea. În plus, cei care fac cercetările au decis ca, pentru moment, trupul să nu fie repatriat.

Anchetatorii au sesizat că este ceva dubios la mijloc. Iau în calcul varianta conform căreia loviturile primite i-au produs decesul. Urmează să se stabilească dacă vânătăile i-au adus moartea. Daniel a fost preluat de la o secţie de poliţie şi era bătut crunt. Repet, avea un dinte rupt şi era plin de vânătăi. Anchetatorii vor decide dacă loviturile primite i-au cauzat decesul”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al ”locotenentului” fraţilor Cămătaru. (CITEŞTE ŞI: Scandalul după moartea locotentului lui Nuţu Cămătaru ia amploare. Orgolii pe campania de repatriere!)

Moartea lui Daniel Chiraş a fost văzută şi ca o posibilitate de a câştiga un ban de către un internaut. O persoană a creat un cont fals pe Facebook, pe care a postat un mesaj prin care a făcut apel la oamenii cu suflet mare pentru a dona bani cu scopul de a-i ajuta familia să-i aducă trupul neînsufleţit în ţară: ”Fac apel către toţi românii din Spania să sărim în ajutor să ajutăm familia acestui răposat ce a murit azi-dimineaţă în Marbella, în urma unui stop cardiac, să-l putem aduce în ţară! Să punem mână de la mână, fiecare cât putem şi să-i ajutăm!”. Prietenii lui Daniel au dezminţit imediat că ar fi vorba de un mesaj pentru un ajutor real. Se pare că el a fost postat cu scopul de a escroca persoanele sensibile şi cu suflet bun, care ar fi putut pica în capcană. (VEZI ŞI: Ultimul mesaj postat pe Facebook de „locotenentul” lui Nuţu Cămătaru, înainte de a muri! Şi-a anunţat toţi prietenii)

Citește și...