Luni dimineaţă, ştirea potrivit căreia Marian Vanghelie şi Oana Mizil au fost jefuiţi de bona filipineză a fost difuzată de toată presa. Culmea, înainte de asta, femeia a povestit care era situaţia ei, şi nu numai. Femeia i-a spus totul coordonatorului Departamentului Anchete Speciale (DAS) de la CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

ŞEFUL DAS de la cancan.ro îşi căuta o bonă pentru copil. Aşa ajuns, prin diferite recomandări, la bona familiei Vangheliei care căuta alt loc de muncă. A cunoscut-o pe Judith Pamonang şi i-a făcut o propunere, însă femeia i-a spus că nu este lăsată să plece, cu toate că susţine că asta vrea. ”Bună ziua! Îmi pare rău, dar nu o să pot veni la întâlnirea cu dumneavoastră pentru a discuta. Vreau să plec de aici (de la familia Vanghelie-n.r.), însă nu vor să mă lase. Cei care m-au angajat sunt Marian Vanghelie şi Oana Mizil, şi este foarte dificil pentru mine să plec, ei se împotrivesc. Planul meu este să demisionez, însă trebuie să-mi fac curaj pentru asta. Vreau să plec din locul ăsta. Ei sunt foarte influenţi şi nu mă vor elibera!”, i-a scris bona filipineză coordonatorului Departamentului Anchete Speciale în discuţia purtată în 27 ianuarie prin sms. Atenţie, asta este ceea ce ea a susţinut, chestiune greu de verificat, evident. (AFLĂ CE A PĂŢIT MAMA OANEI MIZIL)
Femeia a precizat de mai multe ori că este nemulţumită. ”E foarte greu să am o zi liberă aici. Credeam că o să pot astăzi, având în vedere că săptămâna trecută nu am avut ziua mea liberă, aşa cum stabilisem. Dacă îmi depun demisia, mi s-a spus că trebuie să aştept 21 de zile până când voi putea pleca”, mai spunea ea. Nu după mult timp, Judith a revenit şi i-a spus colegului nostru că i-a anunţat pe Marian Vanghelie şi pe Oana Mizil că-şi dă demisia. 

Cuplul Vanghelie-Mizil mai au o bonă filipineză (cea in bluză albastră), însă aceasta n-are legătură cu furtul. Femeia are în continuare grijă de fetiţa celor doi
Cuplul Vanghelie-Mizil mai au o bonă filipineză (cea in bluză albastră), însă aceasta n-are legătură cu furtul. Femeia are în continuare grijă de fetiţa celor doi

Am timp două săptămâni să-mi găsesc un alt angajator, însă acesta trebuie neapărat să discute personal cu domnul Vanghelie”. Judith a mai precizat că cea cu care a semnat contractul de angajare a fost soacra lui Marian Vanghelie, chiar dacă ea lucrează pentru fiica şi ginerele acesteia. 
Bona lucra de câteva luni pentru cuplul Vanghelie- Mizil, iar valoarea bunurilor furate s-ar ridica la câteva zeci de mii de euro. Totul a avut loc sâmbătă seară, iar bona a luat, după cum susţin membrii familiei, aproximativ 1000 de euro, dar şi două inele cu diamante şi un ceas foarte valoros, motiv pentru care soacra lui Vanghelie urmează să facă plângere la IPJ Ilfov. Se pare că în trecut femeia a mai dat lovitura şi la alte familii. "Din neglijenţă, am omis să verific unde a mai lucrat. Am aflat că a fost la alte două familii înainte, a fugit şi de acolo”, a spus Oana Mizil.(FETIŢA CUPLULUI VANGHELIE-MIZIL ARE UN ”GARAJ” DE LUX)

Citeste despre:bona filipineza vanghelie, marian vanghelie copii


Share On Facebook