Mărturisiri cutremurătoare în direct, la TV! O prezentatoare cunoscută: „Am făcut chimioterapie şi, apoi, radioterapie după operaţie”. Ce se întâmplă în prezent cu vedeta

Publicat: 12/02/2018 | 18:00

Considerat de mulţi ca fiind boala secolului, cancerul s-a instalat şi în organismul firav al unei cunoscute prezentatoare. Carismatica vedetă a ţinut mult timp ascuns coşmarul prin care a trecut, însă, recent, a mărturisit în direct la televizor că a fost diagnosticată cu temuta maladie. În plus, a recunoscut că, în prezent, poartă perucă.

Prezentatoarea Nadia Toffa a făcut o dezvăluire neşteptată în timp ce se afla într-un platou de televiziune. În urmă cu câteva ore, vedeta din Italia a recunoscut că a fost diagnosticată cu cancer, după ce în trecut au apărut zvonuri în legătură cu starea ei de sănătate, potrivit vanityfair.it.

Atunci, moderatoarea emisiunii „Le Iene” de pe canalul Italia 1 nu a spus nimic despre boală, dar i-a asigurat pe fani că va reveni la show-ul pe care îl prezintă: „Sunt mai bine, mă vindec şi mă întorc”. Promisiune ţinută, de altfel. Şi asta pentru că seara trecută, Nadia Toffa s-a întors la emisiune.

„Am avut un cancer, în aceste două luni m-am vindecat, am făcut chimioterapie şi, apoi, radioterapie după operaţie. Au eliminat complet cancerul, am făcut terapie preventivă pentru că exista riscul să mai rămână celule bolnave”, a mai mărturisit Nadia.

Citește și...