Mărturisiri emoţionante despre LORELAI MOŞNEGUŢU, câştigătoarea „Românii au talent”. Mama ei, Viorica: „Au fost mai multe momente când am chemat salvarea”

Publicat: 05/06/2017 | 18:25

În emisiunea "Acces direct" atât Viorica, mama adoptivă a lui Lorelai Moşneguţu, cât şi Adina Sima, mezzosoprana care a pregătit-o pe Lorelai, au făcut mărturisiri emoţionante despre câştigătoarea "Românii au talent 2017".

Mama adoptivă a lui Lorelai, Viorica, a mărturisit că au fost momente când a trebuit să cheme salvarea din cauza suprasolicitării. „De câteva ori a venit salvarea să mă ia pentru suprasolicitare”, recunoştea mama Viorica într-o emisiune a lui Dan Negru.

„Lorelai este iubire, de viaţă, de Dumnezeu”, a spus mama ei adoptivă la „Acces direct”.

Lorelai Moşneguţu şi mama ei adoptivă, Viorica
Lorelai Moşneguţu şi mama ei adoptivă, Viorica

Şi mezzo-soprana Adina Sima, care o pregăteşte pe Lorelai, a făcut mărturisiri emoţionante despre câştigătoarea „Românii au talent”. „O pregătesc pe Lorelai de acum doi ani, avea, cred, 12 ani. Am auzit-o cântând la un festival, mi-am dat seama că este foarte ambiţioasă, că are voce şi că are un creier foarte dotat. I-am oferit ca premiu să lucreze cu mine gratuit timp de un an de zile. De atunci nu ne-am mai putut despărţi. Nu pot să uit cum s-a apropiat de mine, am luat-o în braţe. A fost o legătură care s-a format între noi imediat. Am aşteptat să mă sune, să văd dacă vine. Şi a venit! A venit cu atâtea vise, că şi eu am luat visele ei cu mine”, a povestit Adina Sima.

Adina Sima, mezzosoprana care o pregăteşte pe Lorelai
Adina Sima, mezzosoprana care o pregăteşte pe Lorelai

În urmă cu trei ani, Lorelai Moşneguţu spunea că are misiunea de a-i face pe oameni mai fericiţi şi povestea cum a auzit glasul unui înger strigând-o. „Misiunea mea este să fac lumea mai fericită!”, spunea Lorelai Moşneguţu. „Mă mişc foarte greu, din două în două minute trebuie să mă odihnesc. În urmă cu patru ani, când veneam de la mare, uitându-mă pe fereastră, s-a pornit o furtună. S-a auzit o voce, am întrebat cine este, mi-a spus că este îngerul meu”, povestea Lorelai.