Marturisiri incredibile facute de fosta sotie a lui Florin Piersic Jr.! Actrita vorbeste fara perdea despre bautura si singuratate

Publicat: 01/01/2015 | 16:15
Marturisiri incredibile facute de fosta sotie a lui Florin Piersic Jr.! Actrita vorbeste fara perdea despre bautura si singuratate

Surprinsa in ultima vreme in ipostaze de nerecunsocut, actrita Dorina Chiriac si-a gasit un refugiu pe internet, acolo unde comunica cu prietenii ei virtuali despre lucruri pe care nu le-a pomenit nici macar intr-un interviu!

In vara acestui an, una dintre cele mai apreciate actrite de comedie din Romania a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nimeni nu si-ar fi imaginat-o veodata.

Dorina Chiriac

Ajunsa la 41 de ani, artista care a trait o poveste de dragoste cu toate ingredientele impreuna cu Florin Piersic, a ajuns de nerecunoscut. A slabit incredibil de mult, incat acum este doar o mana de om. Imaginile de-atunci, trimise pe adresa redactiei, pont@cancan.ro, o infatisau in timp ce lua masa cu un grupd e prieteni, chiar langa o terasa de langa Teatrul de Comedie.

Dorina Chiriac a stat foarte abatuta la masa, fara sa participe la discutii
Dorina Chiriac a stat foarte abatuta la masa, fara sa participe la discutii

Dorina Chiriac este una dintre putinele artiste pe care le-a dat scena romaneasca despre care nu poti spune ca are o varsta. Miniona, cu sufletul boem, actrita teatrului de Comedie a trait o poveste de dragoste cu toate ingredientele in timpul relatiei cu Florin Piersic Junior. Cand lantul de iubire s-a rupt, pentru Dorina totul a luat o intorsatura care pe multi i-a pus in ipostaza de a o nu mai recunoaste. Nici macar fizic.

Actrita a slabit incredibil de mult, incat a ajuns o mana de om! Si-a comandat o portie de mici pentru a mai rezista alaturi de ceilalti, insa la un moment dat a acuzat o stare de rau si s-a indreptat spre baie, acolo unde o colega de scena a mers ca sa vada daca este in regula.

Face marturisiri pe internet

Dorina s-a intors in compania colegilor, insa era vizibil ca starea ei se schimbasera foarte mult si simtea nevoia sa plece acasa. Degeaba au tras ceilalti de ea sa mai ramana, Dorina Chiriac s-a ridicat in picioare, mai mult clatindu-se. Aceeasi sursa Cancan.ro ne-a povestit ca actrita a fost condusa de brat, de catre o colega, pana la un taxi care a dus-o acasa.

Acum, actrita este din nou protagonist unui gest incredibil, dup ace a decis sa vorbeasca cu prietenii ei virtuali despre “blestemele” vietii de actor.

Actrita Dorina Chiriac i-a daruit lui Florin Piersic jr. o fetita
Actrita Dorina Chiriac i-a daruit lui Florin Piersic jr. o fetita

“De multe ori ma bate gandul sa fac filmul culiselor unui spectacol, mai ales al unei comedii. Dupa spectacol, eu ies din teatru rapid, de parca am furat. Si asta am si facut. Am dat un pic, dar am luat mai mult decat pot eu sa car. Si atunci imi vine sa ma duc undeva sa vand tot pe nimic”, marturiseste indragita actrita.

Mai mult, Dorina Chiriac recunoaste ca multi dintre actori au si vicii pe care le ascund.

 “Un spectator a intrebat un mare actor (scuze, povestea e atribuita multora, asa ca nus tiu sigur ce actor) daca aexista sia ctori care nu beau. “Exista, dar pe aia nu-I cunoaste nimeni” – ar fi raspuns actorul”, scrie actrita intr-un comentariu.

 (M.A.)