Maşinile lui Ronaldo! N-o să-ţi vina să crezi ce super-bolizi are starul lui Real Madrid

Publicat: 14/07/2017 | 19:33

Cine nu ar vrea să fie Cristiano Ronaldo?! Faimă, iubite celebre, zeci de milioane de fani în toate colţurile lumii, o planetă la picioare, bani cu nemiluita, dar şi cele mai luxoase maşini pe care ţi le poţi imagina. Iată maşinile lui Ronaldo, bolizii pe care şi-i ţine, în siguranţă, în garaj!

Viata starului lui Real Madrid, incluzând maşinile sale de care este foarte mândru, a  fost prezentata de filmul documentar intitulat chiar „Ronaldo”, regizat de britanicul Anthony Wonke. Din cotidianul fotbalistului nu lipsesc maşinile de lux, Ronaldo lăudându-se cu o colecţie impresionantă de bolizi, căci desigur, maşinile lui Ronaldo fac parte din viaţa lui!

Produs de ‘On the Corner Films’, ‘We Came We Saw We Conquered Studios’ si de ‘Mediapro’ si distribuit de Universal Pictures, filmul prezinta viata lui Cristiano Ronaldo din afara gazonului.

cristiano ronaldo

Starul portughez are o stransa legatura cu mama lui, Maria Dolores dos Santos Aveiro, si cu fiul sau provenit dintr-o relatie amoroasa secreta, Cristiano Ronaldo Jr.

cristiano ronaldo

După cum mulţi bănuiau, „şeptarul” Realului duce o viaţă cu adevărat somptuoasă, iar maşinile de lux nu lipsesc! Lusitanul are două garaje şi aproape două duzini de bolizi de sute de mii de euro, de la Ferrari, Lamborghini sau Porsche. Ultima lui achiziţie, un Bugatti Veyron, model care a deţinut, pentru multă vreme, recordul pentru cea mai rapidă maşină de serie din lume. Ronaldo a avut, de-a lungul timpului, câteva exemplare. Printre ele si o versiune Grand Sport Vitesse 16.4. Maşina este pusă in mişcare de un masiv motor W16, de 8,0 litri, care produce nu mai puţin de 1.184 de cai putere şi poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 2,6 secunde.

Ronaldo are în garaj ”monstrul” Bugatti Veyron
Ronaldo are în garaj ”monstrul” Bugatti Veyron

„Ghici care maşina lipseste!”

Intr-o scena din film, Cristiano il supune pe fiul sau unui test cu adevarat haios. „Ghici care maşină lipseşte!”, ii spune fotbalistul băiatului, deschizand uşile la cele doua garaje.

cristiano ronaldo

Ronaldo Jr s-a uitat uluit, incercand sa gaseasca raspunsul. A nimerit dintr-a parta incercare. „Lamborghini! Lamborghini!„, a exclamat puştiul de cinci ani. Lamborghini Aventador este unul dintre modelele de top Lamborghini, cel care l-a inlocuit pe piaţă pe Murcielago. La momentul lansarii oficiale, a starnit atat de mult interes ca toata productia din primul an a fost vanduta aproape instataneu. Aventador este propulsat de un motor V12 cu aspiratie naturala, de 6,5 litri, care produce nu mai putin de 700 de cai putere.

Lamborghini Aventador era în service în momentul filmărilor de acasă la Ronaldo
Lamborghini Aventador era în service în momentul filmărilor de acasă la Ronaldo

cristiano ronaldo

Da, Cris, Lamboghini-ul lipseste. Tocmai l-am dus in service, ca am niste probleme cu el„, i-a raspuns tatal, mandru de fiul sau.

Ronaldo mai circulă şi cu un superb model Maserati GranCabrio, ştiut fiind că Maserati a construit intotdeauna modele care au optat pentru eficienţă, in defavoarea vitezei. Si mai sunt şi foarte arătoase. Acest model este propulsat de un motor V8 de 4,7 litri, care produce nu mai puţin de 433 de cai putere. Datorită faptului că GranCabrio este mai mult un GT decat o masina de curse, aceasta accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 5,3 secunde.

Maserati GranCabrio este unul din bolizii preferaţi de Ronaldo
Maserati GranCabrio este unul din bolizii preferaţi de Ronaldo

Rolls-Royce Ghost nu putea să lipsească din colecţia fotbalistului, pentru că acest model este alegerea multor oameni cu bani, carora le place să şofeze sau să fie conduşi de un şofer în mijlocul unui lux absolut. Pe lângă aceste caracteristici, Rolls-Royce Ghost este propulsat de un motor V12 de 6,6 litri, care produce 563 de cai putere. Şi mai interesant este faptul că, deşi cântăreşte destul de mult, aceasta maşină este destul de uşor de manevrat.

Rolls-Royce Ghost este luxul deplin pentru Ronaldo
Rolls-Royce Ghost este luxul deplin pentru Ronaldo

Ronaldo are o relaţie interesantă cu modelul Ferarri 599 GTO.Fotbalistul a fost implicat într-un accident serios în această maşină, cu daună totală După acest eveniment, Ronaldo şi-a cumpărat o ediţie limitată 599 GTO. Motorul care propulseaza acest monstru, unul V12 de 6,0 litri, produce nu mai puţin de 661 de cai putere.

Cu Ferarri 599 GTO, Ronaldo a fost implicat într-un accident.
Cu Ferarri 599 GTO, Ronaldo a fost implicat într-un accident.

Mclaren MP4-12 C a fost prima maşină sport Mclaren după versiunile pentru Formula 1. Ronaldo deţine un astfel de model. Nu unul normal, bineînţeles, sportivul este proprietarul unui model foarte rar, cunoscut sub numele HS (High-Sport). Această maşină a fost construita de MSO după specificaţiile clientului: bara de protecţie faţă, dar şi cea spate, au fost refăcute, iar varianta HS deţinută de Ronaldo arată mult mai agresiv decât versiunile normale MP4-12C.

Mclaren MP4-12C HS, a ajuns şi el în garajul lui Ronaldo, într-o ediţie limitată.
Mclaren MP4-12C HS, a ajuns şi el în garajul lui Ronaldo, într-o ediţie limitată.

Citește și...