Matteo: „Prieteniile cu Connect-R, Alex, Smiley si Delia mi-au adus succesul”

Publicat: 24/08/2010 | 00:00
Matteo recunoaste ca a avut noroc sa aiba prieteni care l-au ajutat atunci cand a avut nevoie si care l-au sprijinit si in viata personala, dar si pe plan muzical.

Devenit cunoscut mai ales dupa ce a avut o relatie de cativa ani cu Delia Matache, artistul nu se fereste sa admita ca a evoluat foarte mult de cand a cunoscut-o.

„Am urcat treapta cu treapta. Prietenia cu Connect-R care dureaza de-o viata si aceasta antrenare reciproca si-a pus amprenta asupra carierei mele. Dupa aceea prietenia cu Alex care m-a adus in lumea Smiley-Moga…De la Smiley am inceput cu Loredana iar de la momentul Loredana am prins incredere in fortele proprii, mediatic nu s-a intamplat un bum, am primit insa credibilitate pentru ca Loredana nu colaboreaza cu oricine. Delia a fost un mare ajutor pentru mine, mi-a adus notorietatea pe partea mondena, am evoluat muzical foarte mult langa ea, iar cu Roxana evoluez spiritual, evoluez asa cum imi place mie. Totul a decurs liniar”, a declarat Matteo pentru replicavedetelor.ro.

Cantaretul isi imparte timpul intre prieteni, muzica si iubita sa. Roxana este totusi cea mai dezavantajata, Matteo spunand ca doar ziua de duminica o are rezervata vietii personale.

„Duminica e loc de viata personala si ma bucur de fiecare minut petrecut langa Roxana, care e o persoana ok, este linia mea de plutire. Nu ma casatoresc inca, dar nici nu pun la spate gandul. E o relatie foarte frumoasa”, a precizat el.

Citește și...