Medic din Timișoara, răpus de coronavirus. Avea doar 44 de ani: ”Era puternic și sănătos”

Publicat: 29/08/2020 | 12:25
Medic din Timișoara, răpus de coronavirus. Avea doar 44 de ani: ”Era puternic și sănătos”

Un medic de doar 44 de ani din Timişoara a murit după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu, a fost cel care a făcut anunțul.

Doctorul era internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. De câteva zile a fost transferat la Terapie Intensivă și era intubat.

Starea lui de sănătate s-a agravat și, în ciuda eforturilor depse de colegii săi, Cristina Milicin a murit. (CITEȘTE ȘI: LETIȚIA ARE STIL! CUM L-A CUCERIT PE “REGELE DIAMANTELOR”. CINĂ ROMANTICĂ, ÎMBRĂȚIȘĂRI TANDRE, SĂRUTURI ÎN RAFALE ȘI…)

”Astăzi (n.r. vineri) a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puţin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic şi sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur.

E un eveniment oribil ce ne loveşte pe toţi ca un trăznet şi încă un mesaj pentru acei inconştienţi care nu „cred” în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara este alături de familie. Sincere condoleanţe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris managerul Spitalului Judeţean pe Facebook.

Coronavirus România

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 84.468 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), anunță Grupul de Comunicare Strategică. 37.056 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.344 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.318 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 645 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 3.507 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. (VEZI ȘI: AM AFLAT CE SHOW VA PREZENTA ANDREEA MANTEA LA KANAL D)

În intervalul 27.08.2020 (10:00) – 28.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 48 de decese (23 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vrancea și Municipiul București.