Acasă » Exclusiv » MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare despre ”divorţul” provocat de sexy-secretarele din partid. Liderul PSD a angajat bodyguarzi, a schimbat yalele şi…Şi-a dat afară din vilă logodnica şi fiul!

MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare despre ”divorţul” provocat de sexy-secretarele din partid. Liderul PSD a angajat bodyguarzi, a schimbat yalele şi…Şi-a dat afară din vilă logodnica şi fiul!

De: Cancan 25/07/2017 | 00:00
MEGA-EXCLUSIVITATE. Declaraţii năucitoare despre ”divorţul” provocat de sexy-secretarele din partid. Liderul PSD a angajat bodyguarzi, a schimbat yalele şi…Şi-a dat afară din vilă logodnica şi fiul!
Alice Constantinică și Codrin Ștefănescu, într-o vacanță de lux

Despărţire cu mega-scandal la vârful politicii. Dacă, în urmă cu câteva zile, liderul PSD Codrin Ştefănescu anunţa că s-a separat de partenera lui de viaţă, Alice Constantinică, iar CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, vă dezvăluia dedesubturile rupturii, cu rădăcini în aventurile politicianului, acum au apărut detalii incredibile despre modul în care s-a produs, de fapt, despărţirea. Mai precis, Codrin Ştefănescu ar fi dat-o, pur şi simplu, afară din casă pe logodnica lui, cu tot cu băieţelul lor şi cu "mama soacră". O sursă de maximă încredere din anturajul fostului cuplu a povestit pentru CANCAN.RO cum au decurs ostilităţile, pas cu pas. (VEZI AICI: Lovitură de teatru după ce Codrin Ştefănescu a anunţat că se desparte. Sexy-secretara care i-a ”spart” casa liderului PSD, promovată la cabinetul ministrului?)

„Într-adevăr, Alice s-a despărţit de Codrin Ştefănescu, dar nu a considerat necesar să facă public acest lucru, fiind viaţa ei privată. După despărţire, în timp ce se afla în vacanţă alături de fiul lor Radu şi de mama sa, domnul Ştefănescu i-a evacuat din casă fără a-i înştiinţa în prealabil şi a schimbat yalele, pentru a nu mai avea acces. Ei încă locuiau acolo la momentul plecării din ţară. Şi îl aşteptau să vină în Franţa, unde se aflau, pentru a sărbători ziua lui Răducu”, îşi începe relatarea sursa citată.

Nimic nu prevestea ce va urma, mai ales, că pentru plecarea din ţară împreună cu copilul, Alice a avut nevoie de împuternicire din partea celui care îi era ca şi soţ. Numai că liderul PSD a întors foaia, peste noapte. (CITEŞTE ŞI: Amănunte de ultimă oră în cel mai tare scandal conjugal: soţia l-a pus să se jure pe fiica lui! Codrin Ştefănescu, filmat la ”show în 3”, în propria casă cu… sexy-secretarele PSD!)

„În seara când s-a întors doar Alice în ţară, Codrin nu a vrut să răspundă la telefon şi la mesaje. A chemat chiar firma de pază să se asigure că ea dispare din faţa casei, ţipând de la etaj să o ia de acolo”, mai povesteşte sursa citată.

Ea precizează că, în trecut, au mai existat episoade când „Fester” (n.r. – aşa este poreclit Codrin Ştefănescu datorită asemănării cu personajul «Unchiul Fester» din serialul «Familia Adams»), în toiul unor accese de furie, a ameninţat-o pe Alice că o dă afară din casă, dar nu a făcut-o. Acum însă, Codrin a închiriat un apartament în zona Ştefan cel Mare şi a mutat acolo toate lucrurile fostei sale logodnice, ale copilului lor şi ale „soacrei”.

De altfel, mai spune sursa noastră, în înregistrările camerelor de supraveghere ale reşedinţei lui Codrin Ştefănescu se poate observa cum persoane străine au mutat lucrurile fostei iubite a politicianului şi ale copilului său. Liderul PSD i-ar mai fi spus celei care urma să îi devină soţie că a ales acest mod de a se despărţi tocmai pentru a fi sigur că scapă de ei (logodnică, micuţ şi soacră) definitiv.

Mărturii uluitoare vin şi despre legătura pe care Codrin Ştefănescu o are cu Cristiana Dănilă, una dintre secretarele PSD care i-au „spart” casa.

„Nu mă miră promovarea secretarei (la cabinetul ministrului pentru IMM-uri, Ilan Laufer, n.r.) deoarece se vedea că omul (Codrin Ştefănescu, n.r.) este leşinat ca un căţeluş după ea. În înregistrările video (de la reşedinţa politicianului, n.r.) se observă că a ieşit la poartă cu cinci minute înainte şi o aştepta nerăbdător, iar la plecare a sărutat-o apăsat pe gură, în faţa casei, nepăsându-i că îi poate vedea cineva. Apoi a condus-o la taxi ca un adevărat gentleman„, a mai menţionat sursa citată. Ea a ţinut să precizeze că, cel mai probabil, nu e vorba de o relaţie serioasă a lui „Fester” cu secretara de la PSD, ci, mai curând, de „întâlniri pasagere, pasionale„.

Cert este că şi în momentul de faţă Codrin Ştefănescu refuză orice contact cu fosta lui logodnică, iar situaţia, inclusiv în ceea ce îl priveşte pe copilul lor „e ceva rămas în aer”, ne-a mai spus sursa noastră.

Anunţul oficial al separării a fost făcut, vineri, chiar de către liderul PSD Codrin Ştefănescu. „Ne-am despārţit! Cred cā amândoi am luat decizia corectă! Mulţumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunţul pe care am dorit să-l fac!”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina lui de Facebook.

CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, v-a dezvăluit AICI dedesubturile rupturii, cu aproape o lună în urmă. Codrin Ştefănescu ar fi avut o escapadă cu cele două secretare de la PSD chiar în vila conjugală.

Nevasta lui Codrin a fost plecată cu băieţelul, Răducu, din Bucureşti, parcă la mare, că ea are ceva rude la Constanţa. A stat cât a stat şi s-au întors la Bucureşti. Femeia, că ştii cum sunt femeile, a simţit ceva, mi se pare că a şi prins un mesaj şi a înnebunit. Nu ştia cine e şi, de fapt, nici ce e exact.

I-a venit ideea să se uite şi la înregistrările camerelor de luat vederi de acasă şi aici… ce să vezi? Fester al nostru într-o dimineaţă se săruta în faţa casei cu una dintre secretare, în timp ce o mângâia pe cealaltă. Poftim aspect: să-ţi vină să-i strângi pe toţi trei de gât şi nimic mai mult! Femeia a înnebunit de nervi, efectiv: bine, OK, are o amantă care o arde la hotel, dar să aduci două ţărănci nenorocite în căminul conjugal, asta este prea de tot, aşa ceva este de netolerat! A urmat un scandal monstru în care omul, neavând ce să facă, a recunoscut că fraierele alea două au venit în vizită, sanchi… aveau treabă. Alice l-a întrebat dacă au făcut şi sex în casă. Fester a sărit ca ars că nu se pune problema, că el cutare, cutare, numai vrăjeli de popă de ţară. Şi ea atunci ea l-a pus să se jure pe fii-sa, că cică pe fii-sa nu se jură strâmb niciodată. Pe orice altceva, n-are treabă, bagă în ele, minte de îngheaţă apele încontinuu, dar pe fii-sa se jură drept. Îţi vine să crezi că papagalul ăsta nu s-a jurat? Nu s-a jurat, deci na, clar ca lumina zilei, au făcut orgie în căminul conjugal. Şi iată că le ţine în continuare secretare la el la cabinet la PSD”, au povestit, la vremea respectivă, surse din anturajul cuplului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cele două domnişoare care se încurcaseră cu liderul PSD, Alina Raluca Ion şi Cristiana Dănilă, erau secretare la partid. Cristiana ar fi avut însă şi succes după presupusa aventură cu politicianul, pentru că sursele noastre susţin că ar fi ”evoluat” instant, ajungând în subordinea ministrului pentru IMM-uri.

Alice Constantinică şi Codrin Ştefănescu au avut o relaţie de aproape trei ani, iar în iulie 2016 a venit pe lume băieţelul lor, Radu. Flacăra iubirii s-a aprins între Alice şi Codrin, care are cu 20 de ani mai mult decât ea, în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 24 de ani, Alice a venit în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat şi cu modelingul. (VEZI ŞI: Iubita lui Codrin Ştefănescu e de 2x mamă: şi-a scos bebeluşul în parc, la pachet cu…)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Calcul complet | Câți lei va primi PENSIE un român, dacă s-a pensionat după 30 de ani de muncă
Calcul complet | Câți lei va primi PENSIE un român, dacă s-a pensionat după 30...
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
A murit soția lui Iosif Rotariu! Prima reacție a fostului mare fotbalist român: „Ultimele cuvinte ale ei…”
A murit soția lui Iosif Rotariu! Prima reacție a fostului mare fotbalist român: „Ultimele cuvinte...
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou cu el
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou...
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele...
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin - VIDEO
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
La doar opt ani, Maria a plătit cu viaţa pentru o cratiţă. Unchiul, care i-a devenit călău, a fost arestat preventiv
La doar opt ani, Maria a plătit cu viaţa pentru o cratiţă. Unchiul, care i-a...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Armă misterioasă LANSATĂ pe orbita Pământului! Cine O CONTROLEAZĂ?
Armă misterioasă LANSATĂ pe orbita Pământului! Cine O CONTROLEAZĂ?
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Ele sunt cele 4 zodii care primesc avertismente la finalul lunii mai. Alina Bădic dă o veste importantă pentru Tauri
Ele sunt cele 4 zodii care primesc avertismente la finalul lunii mai. Alina Bădic dă...
Satul din România care va avea un obiectiv turistic unic în Europa. Turiștii se vor înghesui să-l vadă
Satul din România care va avea un obiectiv turistic unic în Europa. Turiștii se vor...
PROPRIETARII de locuințe din România sunt obligați să facă asta. NIMENI nu poate face excepție de la regulă
PROPRIETARII de locuințe din România sunt obligați să facă asta. NIMENI nu poate face excepție...
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin de restricție împotriva lui: „Am sărbătorit toată ziua”
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Reguli obligatorii PENTRU PIETONI. Detaliul din lege pe care aproape NIMENI nu îl știe
Reguli obligatorii PENTRU PIETONI. Detaliul din lege pe care aproape NIMENI nu îl știe
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Mărturiile unui fost deținut care a făcut pușcărie pe nedrept: ”Când te lupți cu sistemul, își folosește toate pârghiile să te pună la pământ”
Mărturiile unui fost deținut care a făcut pușcărie pe nedrept: ”Când te lupți cu sistemul,...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața,...
Cu cât îl plătește Gigi Becali pe Alexandru Ciucu pentru un costum realizat la atelierul lui. Ce preț are și de cât timp îi este client fidel
Cu cât îl plătește Gigi Becali pe Alexandru Ciucu pentru un costum realizat la atelierul...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin. Din ce cauză s-a stins, de fapt, actorul
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin. Din ce cauză s-a stins, de fapt,...
Clădirea misterioasă din Centrul Vechi al Bucureștiului despre care se spune că e bântuită. Ce s-a întâmplat în ea cu mulți ani în urmă
Clădirea misterioasă din Centrul Vechi al Bucureștiului despre care se spune că e bântuită. Ce...
Cum pot ieși româncele mai devreme la pensie, chiar dacă vârsta de pensionare ar trebui să crească. Ce prevede noua lege
Cum pot ieși româncele mai devreme la pensie, chiar dacă vârsta de pensionare ar trebui...
×