Mel B, membră a trupei Spice Girls, internată de urgență. Cântăreaţa şi-a pierdut complet vederea la ochiul drept

Publicat: 20/05/2019 | 14:54

Cântăreaţa britanică Mel B, membră a trupei Spice Girls, a fost spitalizată de urgenţă, la Londra, după ce şi-a pierdut complet vederea la ochiul drept, potrivit Daily Mail. În vârstă de 43 de ani, a fost internată în spitalul Moorfields din Londra vineri.

Din fericire, în urma unui tratament, cântăreaţa şi-a recăpătat vederea la acel ochi, iar un purtător de cuvânt al grupului Spice Girls a transmis că „totul este sub control„.

În urma unei intervenţii chirurgicale suferite în urmă cu 20 de ani, Melanie Brown şi-a pierdut vederea la ochiul stâng, motiv pentru care problema medicală recentă a speriat-o foarte mult.

Trupa Spice Girls va demara o serie de 13 concerte pe 24 mai. Victoria Beckham nu va lua parte însă la turneu, care va debuta la Dublin, în Irlanda, pe 24 mai.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, „Spice”, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie.

Citește și...