Mesaj sfâşietor transmis de fiica lui Aurelian Preda la zece luni de la moartea cântăreţului: „Of, este atât de greu…”

Publicat: 02/08/2017 | 22:46

Fiica lui Aurelian Preda este în continuare distrusă de durere, la zece luni de la moartea tatălui ei. Ea a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant, în care le împărtăşeşte prietenilor prin ce suferinţă cumplită a trecut şi continuă să treacă.

„Astăzi, 27.07.2017, se împlinesc 10 luni de când tatăl meu drag şi scump a trecut în nefiinţă. Au fost 10 luni dificile, 10 luni pline de suferinţă şi de dor, un dor apăsător care va rămâne întotdeauna. Îmi este aşa dor de tot ce înseamnă tată, de tot ce însemna Aurelian Preda, de mângâierile şi alinturile lui blânde, de grija lui sinceră şi mare pe care mi-o purta, de cuvintele dulci şi îndrumările calde pe care mi le oferea… Of… este atât de greu dar ştiu că el se află acolo, în corul îngeraşilor de unde mă veghează şi mă protejează, atât pe mine, cât şi pe toţi cei ce l-au iubit şi îl iubesc şi cărora le mulţumesc! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu cu suflet blând!”, a scris fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, pe Facebook.

Cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda a murit în septembrie 2016, la numai 47 de ani. Artistul suferea de o boală incurabilă.

Silvana Rîciu a reacţionat la postarea emoţionantă a Aneimaria. „Şi mie îmi este dor de el, dar am sufletul liniştit că lui îi e mai bine acolo”, a scris, într-un comentariu pe Facebook, artista de muzică populară.

Anamaria Rosa, afectată şi de moartea Denisei Manelista

Decesul Denisei Manelista a afectat-o şi pe Anamaria Rosa. După ce artista s-a stins din viaţă din pricina cancerului, fiica lui Aurelian Preda a transmis un mesaj de condoleanţe familiei. „Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blând! Sunt sigură că eşti mai bine şi mai liniştită acolo Sus, în corul îngerilor! Condoleanţe şi multă putere familiei îndurerate!”, a scris Anamaria Rosa pe Facebook după ce Denisa Manelista a murit.

 

Citește și...