Mesajele lui Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu din Asia: ”Mi-e dor de …”

Publicat: 20/12/2017 | 19:57

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu se află în Asia, unde filmează pentru emisiunea ”Asia Express”. Cei doi au parte de mimente neplăcute, când amintirile îi năpădesc. 

„Mi-e dor de fete, de toate trei şi de părinţi. Să o spăl pe aia micuţă, să-i fac băiţă, să văd cum creşte, să văd cum râde că am înţeles că a început să râdă. Cred că râde că a plecat taică-su de acasă. Mi-e dor de mine cum eram eu acasă, să stau în pat lângă fetele mele”, a spus Liviu Vârciu.

„Mie îmi lipseşte băieţelul meu, mi-e dor foarte tare de el. Mi-e dor de Antonia, de mama şi de tata”, a spus Andrei Ştefănescu.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Citește și...