Mesajul Anei Roman, după ce s-a scris că l-a părăsit pe Cătălin Cazacu! Bruneta a făcut totul public: “Despre Giani Kirita, dacă are coloană vertebrală va confirma acest lucru…“

Publicat: 13/02/2018 | 11:33

După ce CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate că Ana Roman a decis să îl părăsească pe Cătălin Cazacu, din cauza comportamentului pe care l-a avut în show-ul Exatlon faţă de Claudia Pavel (Vezi AICI mai multe), bruneta a confirmat acest lucru printr-o mesaj postat pe reţelele de socializare.

Nici nu stiu cum sa incep, pentru ca din pacate se pare ca orice spui este doar in dezavantaj si defavoare. Am stiut dintotdeauna ca ” telefonul fara fir” nu duce decat la exagerari si cuvinte „ajutatoare” care sa faca un subiect cat mai palpitant. Am aparut la televizor pentru ca am fost contactata si pentru ca se faceau emisiuni despre Exatlon si cum sunt sustinuti concurentii, am vorbit despre relatia mea, asa cum era si cum este in viziunea mea, mai departe o sa vedem pe viitor atunci cand subiectele vor putea fi discutate fata in fata. Nu as fi scris acest mesaj insa m-am simtit indreptatita sa justific ca nu am afirmat niciodata ca as fi iesit cu Claudia Pavel la masa, nu aveam de ce, cred ca prin a scrie o carte iesi mult mai in evidenta decat printr-o masa in oras, iar despre Giani Kirita, nu am afirmat acel lucru de la mine, ci am citat din cuvintele lui Catalin, care daca are coloana vertebrala va confirma acest lucru. In rest, nu sunt genul de persoana care sa caut afirmare, care sa vorbeasca mai mult decat este cazul si nu am de ce sa vorbesc prost despre oameni oricat de dragi sau antipatici mi-ar fi.
Acesta este ultimul meu mesaj legat de aceasta „melodrama/triunghi amoros”, iar exact cum a spus Catalin, vom vedea ce va fi, cand va fi acasa, pana atunci este bine ca fiecare persoana sa se focuseze pe propria persoana! O seara buna tuturor!
”, a scris Ana Roman pe pagina sa de Facebook.

Citește și...