Mesajul Oanei Lis, după ce şi-a dus soţul operat la păcănele: „Cu fire pe el, pe pastile de durere…”. Ce s-a întâmplat după ce a plecat acasă

Publicat: 18/11/2017 | 12:56
Mesajul Oanei Lis, după ce şi-a dus soţul operat la păcănele: „Cu fire pe el, pe pastile de durere…”. Ce s-a întâmplat după ce a plecat acasă

 Abia externat din spital, unde a fost operat de colecist, şi Viorel Lis s-a dus glonţ la păcănele. Unde Oana nu a rezistat să nu-l fotografieze pe scaunul din faţa aparatului, iar apoi să posteze fotografia, cu un titlu în care îl taxează.

”A înviat Viorel!!! Şi unde credeţi că s-a dus băiatu meu prima oară după spital!??”, a scris soţia fostului primar general al Capitalei. 
 
Au apărut, imediat, multe comentarii, iar Oana nu a stat nici ea pe lângă şi a scris: ”Băi, n-am văzut aşa ceva, cu firele pe el, pe pastile de durere, şi el, la păcănele!!!”. A continuat: ”Credea că îi purta colecistul ghinion şi l-a scos!!!”, „Eu am o prietenă mai în vârstă la sală, care vine cu tubul de oxygen după dânsa”. 
 
Este clar, din mesajul Oanei Lis, că soţul ei a pierdut, şi de această dată, bătălia cu aparatul de joc. 
 
Prietenii virtuali nu s-au lăsat aşteptaţi. Unul dintre ei chiar a invitat-o pe Oana Lis la Las Vegas, tărâmul jocurilor de noroc. „Te invit în Vegas să-i vezi cu tubul de oxigen după ei şi cu cadru că abia umblă, asta e viaţa plăcerile, cer sacrificii, bucura-te că e bine”, „Important e că îi stă mintea la bani si nu la altceva”, „Doamne-ajută! Bine că s-a făcut bine!”, sunt ultimele comentarii la postarea Oanei.  
Citește și...