Mesajul tinerei fără mâni, Lorelai, care a uimit o ţară întreagă, pentru mama ei care a părăsit-o la naştere. Nimeni nu se aştepta să spună aşa ceva!

Publicat: 12/03/2017 | 15:32

Lorelai, fetiţa de 14 ani fără mâni şi cu picioarele insuficient dezvoltate, care a cântat dumnezeieşte la pian şi a ajuns direct în semifinalele de la ”Românii au Talent”, a avut un mesaj cu totul şi cu totul special faţă de mama care a părăsit-o la naştere!

Lorelai Moşneguţu a fost părăsită la naştere de mama ei naturală, pe care nu o cunoaşte. A fost însă crescută cu dragoste de asistenta maternală, care a şi adoptat-o, iar tânăra greu încercată de viaţă i-a răspuns şi ea cu multă dragoste şi dăruire, dar şi cu mult talent, aşa cum s-a văzut vineri, pe scenă. Lorelai a cântat absolut superb, apăsând clapele pianului cu picioarele şi acompaniind cu vocea, iar toţi juraţii au lăcrimat!

Fata a dovedit că are şi un suflet extrem de bun, pentru că nu a uitat-o pe cea care i-a dat viaţă, chiar dacă aceasta nu a vrut să mai ştie de ea. „Mami, iţi doresc multă sănătate! Şi te iubesc foarte mult!”, a spus Lorelai într-o emisiune TV.