Mesajul tranşant făcut public de Alexandra de la „Insula Iubirii”, după ce fostul iubit s-a cuplat cu excentrica Diana

Publicat: 13/01/2018 | 17:13

Diana şi Aurel de la “Insula Iubirii” formează un cuplu (VEZI AICI TOATE DETALIILE), Diaconescu Alexandra, fosta iubită a tânărului, la rândul ei fostă concurentă în cadrul show-ului, a postat, pe contul personal de socializare, un mesaj tranşant după ce ex-partenerul ei s-a cuplat cu excentrica brunetă.

 

“Voi începe prin a va mulţumi pentru mesajele trimise şi pentru empatia de care aţi dat dovadă. Din respect pentru producţie şi pentru oamenii ce ne-au fost alături din spatele micilor ecrane o lungă perioadă de timp am decis să intru în legătura directă astăzi pentru a-mi exprima părerea în legătură cu noul cuplu ‘Diana si Aurel’. Nu vreau să mai fiu asociată cu ei sau să mai fiu implicată în vreun fel în acest subiect.

Comportamentele noastre vorbesc de la sine iar deciziile pe care le luăm în viaţă ne definesc ca oameni. Menţionez că a fost ultimă oară când am discutat pe acest subiect şi sper să îmi respectaţi decizia. Suntem oameni liberi şi avem dreptul să ne trăim viaţa după bunul plac (Eu aleg să nu o fac la tv, dorindu-mi intimitate!). Fiecare este construit într-un anumit fel, trăind după valorile şi propriile principii. Indiferent de următoarele subiecte nu va mai exista vreo reacţie din partea mea. Am lucruri mult mai importante de făcut şi nu mi pot consuma energia inutil. KARMA HAS NO MENU, YOU GET SERVED WHAT YOU DESERVE (n.r.: Karma n-are meniu, primeşti ceea ce meriţi)”, a spus Diaconescu Alexandra.

Citește și...