Mihaela Mihai face mărturii șocante! ”Cinci ani m-a drogat cel de-al doilea soț”

Publicat: 29/10/2018 | 22:45
Mihaela Mihai face mărturii șocante! ”Cinci ani m-a drogat cel de-al doilea soț”

Mihaela Mihai, una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din ”Epoca de Aur” a trăit foarte mult timp o viață de coșmar, fără ca cineva să cunoască acest lucru. 

Interpreta celebrei melodii “De-ai fi tu salcie la mal”, scrisă de Horia Moculescu, a trecut prin trei căsnicii. Solista s-a căsătorit, la 17 ani, cu nepotul lui Mihail Sadoveanu, Mihai Stihi, de la care a luat şi numele de scenă. A doua căsătorie a fost cu Maxime Dufour, un om de afaceri francez pentru care s-a mutat la Paris în 1975 şi cu care a avut-o pe fiica ei, Isabelle. Mihaela Mihai a povestit, în 2010, la PRO TV, despre chinurile îndurate în cei 10 ani de căsnicie alături de partenerul ei de viaţă din Franţa:

Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. La un moment dat am ajuns la faza în care eram de-a dreptul controlată şi am realizat că nu era atât dragoste din partea lui, cât nevoia de a mă poseda, era posesiune paranoică de-a dreptul. Pleci de acasă, îţi bei cafeaua şi după aceea, în fiecare zi, timp de 10 ani, dai telefon acasă din oră în oră să mă întrebi ce am făcut, ce am gândit, cu ce m-am îmbrăcat, unde mă duc, cu cine vorbesc, cu cine mă întâlnesc, când mă întorc.Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologică e îngrozitoare, chiar e o boală, şi mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”.

Mihaela Mihai s-a recăsătorit mai târziu cu ambasadorul României la Paris, Dumitru Ceauşu.