Mihai Albu a rabufnit: „Iulia, inceteaza pentru numele lui Dumnezeu” Afla de ce i-a interzis sa-i mai poarte pantofii!

Publicat: 11/04/2013 | 14:02
Mihai Albu a rabufnit: „Iulia, inceteaza pentru numele lui Dumnezeu” Afla de ce i-a interzis sa-i mai poarte pantofii!

Mihai Albu a ajuns in pragul disperarii! Creatorul de pantofi sustine ca fosta lui sotie nu face cele mai bune alegeri in viata de zi cu zi - fapte care ii afecteaza viata fiicei lui.

Desi locuiesc in acelasi bloc, designerul i-a transmis un mesaj fostei lui sotii. Acesta a scris pe pagina de Facebook ca expunerea Mikaelei de catre Iulia in tot scandalul lor de divort a fost o alegere proasta, dar si ca lucrurile pe care le-a divulgat pana acum nu trebuiau spuse.
„Ma vad nevoit sa aduc câteva precizari menite sa clarifice anumite acuzatii ce mi-au fost aduse de fosta mea soţie. Ma gândesc ca peste ani, fetiţa mea nu ar trebui sa citeasca neadevaruri despre tatăl ei… In ultima luna nu am contactat niciun jurnalist pentru a da relatii despre divortul meu, am fost in schimb de acord sa răspund unor solicitări ce mi-au fost adresate de către media. Recunosc ca mi-am dorit o separare decenta, pe cale amiabila la notar, in care familia mea sa fie expusa cât mai puţin, in special copilul meu, fapt pentru care, împreuna cu Iulia, am decis sa nu divulgam detalii din intelegerea de partaj si divortul propriu-zis. Eu unul nu am dezvăluit NICIUN detaliu, susţinand sus si tare ca ne-am ocupat de toate aspectele unui divort amiabil. Nu am vorbit nici despre pensie alimentara, nici despre partaj, nici despre maşina pe care o conducea Iulia, nici despre abonamentul ei telefonic si nici despre cadouri date sau luate înapoi. Este regretabila poziţia fostei mele sotii prin care ma acuza pe mine de acţiunile ei si ca se mai si simte nevoită sa dea explicatii. Actele semnate de noi nu sunt publice si singurii care au avut cunoştinţă au fost părţile si notarul! Alegerea Iuliei de a se afisa cu un alt bărbat înainte de pronuntarea oficială a divortului si mai ales expunerea copilului la doar doua zile de la oficializarea divortului cu un cetăţean străin despre care Iulia a declarat ca s-a purtat ca un adevărat tata cu Mikaela, sunt de neacceptat din punctul meu de vedere. Mikaela a trecut printr-o perioada extrem de dificila, separarea părinţilor, mutarea in casa noua, nu mai intelegea de ce mami nu mai sta cu tati, unde e la tati, unde e la mami, unde e la bunica, unde e camera ei, unde e patutul ei etc . Nu înţeleg expunerea excesiva prin alimentarea unor informaţii ‘scăpate’ in mod intenţionat de către Iulia… Am avut la tot pasul de dat explicatii, ca de ce e pensia aşa de mica, ca de ce a trebuit sa predea auto, de ce are acum alte numere de telefon, ca sunt gelos , ca sufar, ca nu sufar, ca poarta sau nu mai poarta creaţiile mele, ca mi-am luat cadourile înapoi…. IULIA, INCETEAZA!!! Mikaela are dreptul sa ştie corect ce s-a întâmplat cu părinţii ei! Sunt convins ca fosta mea soţie va riposta si va rastalmaci totul. IULIA, ÎNCETEAZĂ PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU!”, a mentionat Mihai Albu pe contul de Facebook.
 

Larisa Ciuta

 

Citește și...