Mihai Bendeac, mesaj acid pentru un fotbalist celebru, după ce şi-a parcat bolidul pe locul destinat persoanelor cu handicap: „A jucat la Dinamo. Sigur are o concepţie despre fizicul uman, un respect…”

Publicat: 23/12/2017 | 20:03

Mihai Bendeac a împărtăşit fanilor săi ce experienţă a trăit zilele trecute în parcarea unui mall. El a povestit într-un mesaj făcut public că un fost sportiv care a jucat la echipa Dinamo a parcat fără să-i pese pe unul dintre locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, paznicii centrului comercial l-ar fi recunoscut şi au mers să-l ajute să se încadreze mai bine în parcare cu autoturismul scump.

„Dă click! Află ce suferinţă ascunde un mare fost sportiv al României”. Aşa îşi începe mesajul juratul de la „iUmor”. Şi, deşi mulţi s-au aşteptat să afle de boala teribilă de care suferă un fost fotbalist de la o echipă cunoscută de la noi, povestea relatată de Mihai Bendeac e alta. Mai mult, postarea lui a avut şi o poză, care a fost tăiată în aşa fel, încât să nu se vadă numărul de pe tricou.

În lungul mesaj, actorul a povestit pas cu pas întâmplarea la care a fost martor. Potrivit acestuia, fostul fotbalist a fost ajutat de bodyguarzii centrului comerical să parcheze pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Eram, zilele trecute, în parcarea de la un Mall. Căutam un loc de parcare. Mă învârteam de ceva timp. La un moment dat, exact în faţa mea, un Mercedes parchează. Al dracu’ ghinion!
Mă uit mai bine. Parcase în locul pentru persoanele cu handicap. Mental, „al dracu’ ghinion” s-a topit. „Săracul om”, mi-am spus. Bravo, România! Bravo că ne respectăm persoanele cu handicap. Bravo că, în sfârşit, avem respect faţă de ei, că îi protejăm.

Am şi văzut, în oglinda retrovizoare, cum bodyguarzii Mall-ului au sărit să-l întâmpine pe bietul om, să-l dirijeze în a parca acolo. Deci ei ştiau că e persoană cu handicap. De-aia au şi dat noroc aşa lung cu el.

Într-un final, cu greu, am găsit şi eu un loc de parcare. Şi, apoi, cu şoc în suflet am văzut şi persoana cu handicap.

Un fost fotbalist. A jucat la Dinamo. A jucat in echipa cu un multiplu cuceritor al Balonului de Aur in ultimii ani. Săracul. Cu cât bun-simţ a ascuns că e handicapat. Respect bodyguarzilor de la Mall Vitan că ştiau şi că l-au ajutat să parcheze maşina acolo…. Ştiu ce o să spuneţi, haterilor! Că a parcat acolo fiindcă o arde şmecher şi că e barosan şi vedetă şi dă şpagă şi îl doare-n p..ă.
Dar sunteţi nedrepţi. Un asemenea fost sportiv, sigur are o concepţie despre fizicul uman, un respect faţă de cei cu handicap şi conştiinţă a faptului că o persoană publică e un model într-o parcare publică… Deci înghiţiţi-vă hate-ul! Omul ăsta sigur e handicapat!

#respect #alaturidetine
PS – wow„, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram.

Mulţi dintre internauţi şi-au dat seama despre cine este vorba, deşi juratul de la „iUmor” nu a dezvăluit numele.

Citește și...