Mihai de la 3SE prins in flagrant in timp ce ii oferea bani unei prostituate

Publicat: 22/11/2011 | 00:00
Mihai de la 3SE prins in flagrant in timp ce ii oferea bani unei prostituate
Situatie penibila pentru Mihai de la 3SE: cantaretul a fost prins de politie in flagrant, in timp ce ii oferea bani unui travestit. Cum a reactionat artistul pus in fata acestor acuzatii si ce a avut de spus spus in apararea sa, aflam de la Dan Negru in aceasta seara, de la 20.15, intr-o noua editie de colectie "Plasa de stele".

Lista vedetelor prinse cu dibacie in capcana de campionul divertismentului, Dan Negru, a fost completata de curand de un artist dintr-o indragita trupa romaneasca. Mihai de la 3SE se afla pe litoralul romanesc, impreuna cu impresarul sau, in cautarea unui teren de vanzare. In timp ce erau pe punctul de a viziona o oferta, o tanara domnisoara le taie calea. Aceasta, aparent in graba, scapa pe jos o bancnota, iar Mihai, fara sa stea pe ganduri, o ridica si se grabeste sa o returneze.

Politetea acestuia, insa, pare sa-i aduca numai necazuri. Momentul in care artistul o striga pe femeia neatenta si ii intinde banii este surprins de un politist aflat la panda chiar in zona, care ii face o poza si il acuza ca plateste serviciile unei prostituate. Incercand sa elucideze situatia, Mihai afla spre marea sa surprindere ca femeia chiar era o prostituata, mai exact un travestit. Cum s-a justificat acesta in fata politiei, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea in aceasta seara, de la 20.15, intr-o noua editie a emisiunii „Plasa de stele”.

Citește și...