Mihai de la Akcent şi soţia lui nu îşi refuză plăcerile, mai ales în miez de noapte! Artistul a mărturisit micul lor “secret“: “Pe la 12 -1 noaptea mergem…“

Publicat: 13/02/2018 | 10:55

Familia Gruia este tare fericită, cei doi soţi se bucură din plin de cele două fetiţe, Ana şi Natalia. Laura şi Mihai sunt tare mândri de Ana, fetiţa care au adoptat-o în urmă cu câţiva ani. După un an şi jumătate de birocraţie, au devenit părinţi cu acte în regulă.

Ana şi-a sărbătorit luna trecută ziua de naştere şi a mărturisit ce cadouri a primit. “Am primit colac cu barbi, o gentuţă frumoasă şi bluza asta frumoasă. De la mami şi de la tati am primit piticot. De la Natalia am primit un pupic. Nu prea avem voie să mâncăm multe dulciuri”, a spus Ana.

Dacă fetele nu au voie la dulciuri, ei bine, Mihai şi Laura nu îşi refuză plăcerile, în miez de noapte. “Fetele nu sunt pretenţioase, dar au preferinţe. Mai multe probleme le au părinţii, pe la 12-1 noaptea mergem la dulăpiorul secret”, a mărturisit artistul.

La doar câteva luni de la adopţie, Laura a născut o fetiţă

Mihai Gruia şi Laura s-au ataşat de Ana din prima secundă în care au văzut-o, mai ales că micuţa, pe atunci în vârstă de câteva luni, era numită Mogli, poreclă pe care o avea şi artistul în tinereţe.

„Simt că Ana s-a născut special pentru noi. Procesul de custodie a durat un an şi jumătate şi s-a încheiat în urmă cu o săptămână. Nu a fost prea greu, a fost cu multe acte, însă lucrurile au ieşit bine. De acum este Ana Gruia”, spunea Mihai Gruia.

După câteva luni de când au adoptat-o pe copilă, Laura a rămas însărcinată, iar cei doi au acum două motive mari de fericire: Ana şi Natalia.

Citește și...