MIHAI MITOŞERU, dezmăţ de ziua lui! Uite cum a petrecut alături de DANIELA CRUDU şi OANA ROMAN

Publicat: 06/07/2017 | 13:45

Zi de petrecere pentru Mihai Mitoşeru! Prezentatorul tv şi-a sărbătorit, miercuri, ziua de naştere. El a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani, iar cu această ocazie, cei dragi i-au pregătit o mulţime de surprize.

Printre invitaţi s-au numărat Oana Roman, care s-a ocupat de organizare, dar şi Daniela Crudu. ,,Am avut o aniversare superba datorită voua! Mulţumesc pt cea mai frumoasa petrecere din viaţa mea, mulţumesc Oana Roman Elisei pt organizarea perfecta, mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine (pe fb, tel, etc.).. si îi mulţumesc in mod special lui Costin Mărculescu pt ca nu a reuşit sa cânte!’’, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Sunt împreună de aproape 12 ani şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, ca mai toate cuplurile consolidate, au trecut şi prin perioade nu tocmai roz. Noemi şi Mihai Mitoşeru vorbesc deschis despre perioada în care au fost despărţiţi. „În momentul in care ne-am despărţit, maică-mea nu mai vorbea cu mine, vorbea cu ea!”, fiind întrerupt imediat de Noemi: „Normal, ţinea cu dreptatea!”.

 

Citește și...