MILEY CYRUS ar fi însărcinată cu primul ei copil! Iată fotografia care trădează burtica de gravidă

Publicat: 27/11/2017 | 14:53

La începutul acestei luni, mai multe zvonuri potrivit cărora cântăreaţa americană Miley Cyrus şi iubitul ei, Liam Hemsworth s-ar fi căsătorit în mare secret i-au luat pe nepregătite pe fanii acestora. Chiar dacă nici până cum cei doi nu au confirmat marele eveniment, artista poartă o verighetă, dar şi un inel de logodnă. La fel şi actorul, pentru că şi pe inelarul acestuia a fost observată o verighetă.

În urmă cu câteva zile, atunci când făcea toate pregătirile pentru ziua ei de naştere, Miley Cyrus, care a împlinit 25 de ani, a publicat o imagine pe contul său de Instagram, în urma cărora internauţii au fost convinşi că celebrul cuplu aşteaptă primul lor copil. În plus, ce i-a făcut pe fani să creadă acest lucru a fost tocmai abdomenul foarte pronunţat al vedetei americane, asemănător cu burtica unei gravide.

De asemenea, în clipa în care a postat poza pe reţelele sociale, Miley Cyrus se pregătea să celebreze şi Ziua Recunoştinţei. Cântăreaţa purta un tricou larg, de culoare gri, menit tocmai să îi ascundă formele, notează hollywoodlife.com.

În plus, nici de această dată artista nu a confirmat absolut nimic, lăsându-i pe fani într-un mister total. Pe de altă parte, un apropiat al acesteia a mărturisit că dacă s-ar întâmpla să rămână însărcinată, Miley Cyrus ar fi o mămică uimitoare.

„În primul rând nu ar fi nimeni surprins dacă ar fi însărcinată. Atât Miley, cât şi Liam au spus de nenumărate ori că îşi doresc copii împreună, dar şi că vor să fie părinţi de tineri”, a povestit apropiatul artistei.
 

Citește și...