Milionarul a cerut-o de nevastă pe fotomodelă!

Autor: I.D.
Publicat: 03/09/2019 | 22:18

Se deschide ”sezonul nunților” într-una dintre familiile cunoscute din România. Sorin Boureanu, un milionar care controlează mai multe afaceri, a cerut-o de nevastă pe Raluca Hurmuzache, un cunoscut fotomodel, care a colaborat inclusiv cu Cătălin Botezatu! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

În familia fraților Boureanu totul decurge de minune, din orice punct de vedere. Afacerile le merg perfect, iar Sorin și Cristian au alături partenere superbe. Primul a făcut, deja, pasul hotărâtor. La Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Stare Civilă a înregistrat, recent, o cerere prin intermediul căreia a solicitat să-și unească destinul cu cel al iubitei lui, fotomodelul Raluca Hurmuzache.

(VEZI AICI: CE DECIZIE AU LUAT FRAȚII BOUREANU CA SĂ IASĂ DIN CRIZĂ)

Sorin Boureanu, căsătorie cu un fost model al lui Cătălin Botezatu

Cristian Boureanu a lăsat în urmă problemele pe care le-a avut cu legea și trăiește, în prezent, o poveste de dragoste alături de fotomodelul Laura Dincă. Sorin, fratele fostului deputat, i-a urmat exemplul. De o bună perioadă are o relație cu Raluca Hurmuzache, o tânără superbă, de care este super-îndrăgostit. Motiv pentru care a ajuns la concluzia că este momentul să facă pasul cel mare.

(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE RELAŢIA DINTRE CRISTIAN BOUREANU ŞI LAURA DINCĂ)

Astfel că, la finalul lunii august, Sorin Boureanu (42 de ani) s-a prezentat la Primăria Sectorului 1 și a înregistrat o cerere prin care a solicitat să se însoare cu Raluca Hurmuzache (27 de ani), fost model al lui Cătălin Botezatu și care a obținut locul 3 la Miss România ediția 2010. Va fi, cu siguranță, o nuntă ca-n povești, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent, la fel ca întotdeauna, cu desfășurarea evenimentului.

În 2017, Sorin și Raluca au devenit și părinți. Iar acum au decis să se căsătorească. Rămâne de văzut dacă și Cristian Boureanu le va urma exemplul. Pentru că fostul deputat formează un cuplu frumos cu Laura Dincă și nu trebuie exclusă posibilitatea ca și ei să ajungă, într-un final, în fața ofițerului de stare civilă.

Sorin Boureanu, alături de superba lui parteneră, Raluca

A făcut spectacol la volanul unui bolid de 150.000 de euro

Anul trecut, Sorin Boureanu a atras privirile tuturor grație unei “bijuterii” sport de 150.000 de euro. Autoturismul țiplă era un Mercedes S63 AMG Cabrio, vârful de lance al tehnologiei germane. Fratele fostului deputat și-a strunit caii putere prin Dorobanți, unde, la momentul respectiv, nu prea a avut de-a face cu aglomerația, din simplul motiv că ne aflam în apropierea Paștelui.

(NU RATA: ȘI-A LUAT O DECAPOTABILĂ ȚIPLĂ AMG DE 150.000 €!)

Atunci, a umplut portbagajul (destul de mic, de altfel, pentru că vorbim de o mașină sport decapotabilă) cu o duzină de cozonaci de la o cofetărie celebră din zonă, căci, normal, și în familia lui Sorin Boureanu sărbătorile pascale se petrec la fel ca la orice român. Iubita lui fotomodel s-a ținut mereu după el, într-o formă maximă, ba chiar l-a și ajutat la căratul sacoșelor cu bunătăți!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...