Ministrul “Casanova” si-a gasit nasa! S-a incins la maxim cand a intrat cu o satena in masina!

Publicat: 14/09/2014 | 19:16

Surprins de multe ori in prezenta unor tinere domnisoare pline de sex appeal, Eugen Teodorovici a luat taurul de coarne si a gasit o iubita pe care a prezentat-o prietenilor. Cu miscari de felina, femeia a devenit irezistibila in fata oficialului.

Ministrul Fondurilor Europene este cunoscut ca isi exerseaza “arta seductiei” ori de cate ori are ocazia, dar mai ales prin cluburile de fite, fie ele din Bucuresti sau de la malul marii, cum ne-a obisnuit vara aceasta.

Proaspat iesit pe atunci dintr-un mariaj cu Florentina, o femeie cu care are doi copii, Teodorovici a fost filmat de mai multe ori rasfatandu-se in bratele unor domnisoare sexy care s-au lipit de el ca niste magneti. Pana acum au fost numai “minuni”de trei-patru zile.

Ministrul s-a intretinut cu mai multi colegid e partid la sindrofia din restaurant

Pana acum! Recent, paparazzi Cancan.ro l-au surprins la o o petrecere organizata in cinstea unei onomastici, la care a venit, cum altfel decat insotit. Ministrul “Casanova” s-a abtinut insa in prezenta prietenilor sa-si manifeste gesturile de tandrete, si a stat la taclale cu prietenul Nicusor Stan si Mihai Sturzu, care au onorat sindrofia.

Nu a mai rezistat „ispitei”

A tras tot timpul nerabdator dintr-un trabuc, asteptand parca ceva cu sufletul la gura. Am aflat si ce.

Ministrul nu a scapat-o din ochi pe iubita lui

Sa puna mana pe iubita lui, care i-a incins toata noaptea imaginatia. La plecarea din restaurant, Teodorovici a luat-o de mana pe iubita lui si doua cosuri de flori pe care s-a oferit sa le duca la o masina si au pronit spre casa.

Teodorovici nu si-a luat ochii de pe iubita lui cand s-a aplecat sa bea apa
Teodorovici nu si-a luat ochii de pe iubita lui cand s-a aplecat sa bea apa

Pe alee care ducea spre parcare nu ascapat-o deloc din ochi pe tanara domnisoara. Iar momentul in care aceasta s-a aplecat suav sa bea dintr-o tasnitoare l-a “zdruncinat”” de tot pe ministrul
Casanova.

S-au giugiulit in masina

Sangele i-a dat in clocot, a aruncat florile intr-un portbagaj si s-a grabit sa urce cu ea in masina unde au inceput sa-si imparta gesturi demne de un adevarat preludiu.

Ministrul nu a scapat-o din ochi pe iubita lui

Teodorovici a inceput sa-i sarute mainile fara sa se mai opreasca, pana cand tanara s-a apropiat de el si au inceput sa se sarute amandoi cu mare pasiune. Pana cand si-au dat seama ca seara trebuie sa continue clasic. Intre patru pereti, nu intr-o parcare.

Citeste si Ministrul „Casanova” a recidivat! Il vezi mereu scortos la sedintele de Guvern si nu ti-ai fi imaginat ca e in stare de asta

Ministrul “Casanova” loveste din nou. A agatat o bruneta in club si au dansat dezlantuiti
(M.A.)
 

Citește și...