Minodora, cu bani pe frunte! Imagine fabuloasă cu celebra cântăreaţă

Publicat: 15/02/2018 | 17:41

Minodora a apărut cu bani pe frunte într-o imagine de pe internet. Fotografia este realizată într-un restaurant din Capitală, în timp ce îndrăgita cântăreaţă interpreta melodii lăutăreşti alături de o formaţie.

În vârstă de 39 de ani, Minodora simte că a renăscut de când şi-a făcut o intervenţie de micşorare a stomacului. Cântăreaţa a reuşit să dea jos peste 20 de kilograme de când s-a operat. Din nefericire, a mărturisit vedeta, nu urmează sfaturile specialistului. Mai exact, nu mănâncă cele trei mese principale: felul întâi, doi şi desertul pe care i le-a recomandat medicul. Şi asta pentru că, spune ea, nu reuşeşte din cauza programului haotic.

În cadrul unui interviu oferit recent la TV, artista a spus că operaţia de micşorare a stomacului a salvat-o de la diabet. Puţin a mai lipsit să fie diagnosticată cu această boală de care suferă mai multe rude de-ale sale.

„Pe 1 martie fac 40 de ani, am îmbătrânit, fraţilor. După operaţia de micşorare a stomacului, am reuşit să slăbesc 20 de kilograme, masaje. Eu niciodată nu am mâncat mult cantitativ, ci ciuguleam. În loc de trei mici, mănânc unul. Nu poţi să mănânci aşa mult. Eu nu ţin exact ceea ce mi-a zis domnul doctor. Mi-a spus să mănânc trei mese principale – mi s-a spus să mănânc felul unu, doi şi desertul –, dar fără cele două gustări dintre mese. Dar nu pot să mă ţin din cauza programului. (…). Eşti la milimetru cu diabetul, iar operaţia asta m-a salvat. Adică, a fost la secundă să fac diabetul, eu mai am în familie astfel de cazuri de diabet”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...