MINODORA, mesaj pentru DENISA MANELISTA: „Toate acestea se întâmplă din cauza…“

Publicat: 04/05/2017 | 11:34

Cazul Denisei Răducu, pe numele său real, a luat pe toată lumea pe nepregătite, după ce s-a aflat că suferă de o boală incurabilă.

O altă cântăreaţă de muzică de petrecere de la noi a decis să rupă tacerea în ceea ce priveşte situaţia Denisei. Concret, este vorba despre Minodora, care le-a transmis atât familiei Denisei Răducu, cât şi fanilor, următoarele informaţii:

„Denisa e adorată, nu-i alta mai iubită ca ea în acest moment. Era şi înainte, dar acum toată lumea se gândeşte la ea. Înţelegem că familia ei vrea intimitate, dar când ajungi la un nivel ca al ei, cu milioane de fani, e de datoria impresarului, managerului, să ofere informaţii despre starea ei. Denisa are milioane de fani care sunt disperaţi! Ştiţi că zilele trecute au apărut ştiri care anunţau moartea ei?! Toate acestea se întâmplă din cauza proastei comunicări. Fanii ei ne scriu nouă, artiştilor. Mi-au scris şi mie ca să mă întrebe ce se întâmplă cu ea. Personal, îi înţeleg. E primăvară afară şi nu poţi să trăieşti şi să te bucuri de sărbători şi de toate acestea, când ştii că un om atât de tânăr, un artist de-al nostru muncitor şi talentat, se luptă pentru viaţă“, a mărturisit Minodora.

De la colegi de breaslă şi până la familie, dar şi fani, informaţia că Denisa Manelista se află în fază terminală şi trece prin cea mai neagră perioadă din viaţa ei a reuşit să lase pe toată lumea în stare de şoc. De asemenea, recent s-a aflat şi ce boală îi macină Denisei trupul, pe zi ce trece, iar despre toate acestea îţi povesteam mai multe AICI.

Citește și...