Minune la Dambovita! Polistul bagat in coma de un interlop isi revine miraculos!

Publicat: 27/11/2013 | 00:16

Codrut Oprea, politistul care se afla in stare vegetativa de mai bine de trei ani, dupa ce a fost lovit cu sticla in cap de un interlop, da primele semne ca-si revine.

Pentru cele mai dulci dimineti, reducere de pana la 420 lei la espressoare de Black Friday 2013!

Ajunsi aproape de capatul puterilor, parintii politistului Codrut Oprea mai cred inca minuni si primesc semne ca orice e posibil in ceea ce priveste evolutia starii lui de sanatate.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop


“Cred ca isi revine! Ma apuca de mana, ca un bebelus, si parca ma astept sa se ridice din pat din clipa in clipa. Ma aude, stiu sigur, pentru ca atunci cand ma rog pentru el suspina, ofteaza si se uita in ochii mei. Ma rog pentru agresor sa-i dea Dumnezeu minte, desi am auzit ca face probleme si in inchisoare”
, a declarat Adrian Oprea, tatal politistului.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop
Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop

Barbatul spune ca au in continuare probleme cu banii, motiv pentru care analizele pe care Codrut ar trebui sa le faca din trei in trei luni au fost amanate.

“De-abia ne descurcam cu plata medicamentelor si a utilitatilor, pentru ca pensia lui Codrut este de doar 1200 de lei. Mi-e frica ca ramanem si fara gaze pe timpul iernii. Singurul care lucreaza sunt eu, pentru ca mama lui sta acasa, trebuie sa se ingrijeasca de el ca de un bebelus”
, a mai povestit tatal politistului.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop

Codrut Oprea mai are un frate care este politist tot in Dambovita, si care a fost avansat recent la graduld e ofiter.

“Angelo este fericit, doar ca isi doreste sa plece sa lucreze ca politist in strainatate, pentru a-si ajuta fratele, insa pana acum a fost respins la concursuri si nu inteleg de ce”
, mai spune Adrian Oprea.

Cei care doresc sa intinda o mana de ajutor lui Codrut Oprea ne pot contacta pe adresa pont@cancan.ro pentru a obtine datele de contact.

(M.A.)
 

Citește și...