Mirabela Dauer, la un pas să ajungă la spital din cauza dietei Dukan! Ce organe i-a afectat regimul cunoscut în rândul vedetelor din toată lumea

Publicat: 17/11/2017 | 15:45

Mirabela Dauer e una dintre artistele din România, care a urmat celebra dietă Dukan. Spre deosebire de alte exemple în care vedetele au reuşit să scape de kilogramele în plus, ei i-a provocat probleme de sănătate. În cadrul unui interviu, cântăreaţa a povestit că a fost la un pas să ajungă de urgenţă în mâinile medicilor, după ce s-a simţit foarte rău.

În vârstă de 70 de ani, Mirabela Dauer a vorbit în cadrul unui interviu acordat la începutul acestei luni că a slăbit 14 kilograme cu ajutorul unei diete echilibrate, iar cel mai important element este apa cu lămâie.

Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să ţin regim pentru că sunt o gurmandă. De 3 ani şi 6 luni beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol dimineaţa. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere. Mi-am făcut aşa un mod de viaţă. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie şi apoi trebuie să stau o oră, a spus Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni.

Totuşi, celebra artistă a fost la un pas să ajungă la spital din cauza regimului Dukan. Celebra cură de slăbire i-a afectat rinichii

“Eu nu tin nicio dieta. Am tinut, m-am saturat de diete. Nu au avut efect. Am tinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am tinut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru ca am avut norocul sa am langa mine prieteni buni care au zis “Gata!”… pentru ca nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… si eu si asa sunt mancatoare de carne… ”, a declarat Mirabela Dauer potrivit WOWbiz.ro.

Ea nu e singura vedetă din showbizul românesc care a avut probleme din cauza dietei Dukan. Nico şi Diana Matei care au ajuns la spital cu probleme de sanatate. Toate astea în timp ce Luminiţa Anghel şi Bodo nu au avut nicio problemă medicală şi au slăbit uimitor de mult.

Dieta Dukan este una dintre cele mai căutate diete din lume, mai ales în Regatul Unit. Acest regim alimentar a fost testat chiar şi de Kate Middleton înainte să se căsătorească Prinţul William. Modelul Gisele Bundchen şi Jennifer Lopez au încercat-o ca să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii.

Citește și...