Mircea Badea ce zice?! Imagini cu Carmen Brumă în lenjerie intimă, făcute publice

Publicat: 16/02/2020 | 13:19
Se păstrează într-o formă de invidiat și nimeni nu contestă că este una dintre cele mai frumoase vedete ale showbizului autohton. În ultima vreme, Carmen Brumă a lăsat deoparte inhibițiile, așa că fotografiile pe care le postează în mediul online sunt ”vânate” cu frenezie de internauți.
E drept că nu cunoaștem, cel puțin deocamdată, reacția lui Mircea Badea, însă apariția ”dezgolită” a partenerei sale de viață este încă un moment de senzație.  ”Citesc mesajele voastre si plec la alergat! PS: Ma imbrac inainte 😉”, a scris Carmen Brumă în dreptul fotografiei care a făcut senzație pe pagina sa de Instagram. 
Carmen Brumă

Carmen Brumă a răbufnit: ”Pentru neîntinatele de pe FB, vexate că sunt…”

Nemulțumită de numărul mare de critici primite, după ce a făcut câteva poze când a ieșit sumar îmbrăcată în balconul hotelului, Carmen Brumă și-a luat revanșa! De data aceasta, frumoasa vedetă a coborât în curtea clădirii luxoase în care este cazată în costum de baie și s-a lăsat fotografiată așa. Folosindu-se de una dintre imagini, ea le-a dat o lecție cârcotașilor.

“Am inteles ca era o problema cu balconul la poza anterioara, asa ca am iesit in curte 😊! Pentru neîntinatele de pe Fb vexate ca sunt in costum de baie, sa stiti ca la munte exista piscine in aer liber incalzite, in care, culmea, 🤷‍♀️ nu-ti dau voie sa intri in costum de schi, chiar daca esti sotie si mama 😉! Pentru cele interesate de o supersilueta de plaja in orice anotimp, va las link-ul programului meu”, a scris Carmen Brumă pe rețelele de socializare.