Mircea N. Stoian aruncă bomba! Susține că știe adevărul despre emisiunea „Asia Express”: „Cruduța a fost pusă de ex-manelistul Liviu Vârciu să…”

Autor:
Publicat: 08/03/2018 | 12:09

Mircea N. Stoian aruncă bomba și susține că știe adevărul despre “Asia Express“. Jurnalistul a scris un articol pe blogul său personal și și-a exprimat fără rețineri părerea atât despre emisiunea difuzată ăe Antenă, cât și despre personajele care iau parte la acest proiect și nu numai.

“Acum două zile, de exemplu, Cruduța la minte a fost pusă de ex-manelistul Liviu Vârciu, partenerul ei efemer de excursie, să bage gheruța întrun hârdău cu pește putrezit ca să găsească un dragon mititel drept premiu. De ce ? Simplu. Pentru că emoția numită scârbă, sau dezgust, face parte din arsenalul de manipulare al publicului, pentru a-i satisface dorințele sublimate de a vedea persoanele publice în ipostaze cât mai jenante.

Scopul final, audiența. ”Asia express” e plină ochi de astfel de situații ca și oroarea aia de ”Sunt vedetă, scoate-mă de-aici”, multe dintre ele justificate doar de dorințele ascunse a producătorilor. (cam sadice zic eu și dacă te uiți bine la poza Monei Segal, cea care produce emisiunea, ai să înțelegi și care este motivul real și cum ajung complexele unora să fie sublimate și scoase pe altă gaură mediatică, în diverse emisiuni) Hai, că nu te mai țin cu teoria (…)”, a scris Mircea Stoian pe blogul său personal.

O atacă dur pe Mihaela Rădulescu

Recent, a scris pe blogul său un articol, în care personajul principal este Mihaela Rădulescu, însă nu a scăpat nici Andra, colega de platou a divei de Monaco. Jurnalistul consideră că Mihaeala este o prezență mai interesantă decât Andra.

Mărturisesc deschis (la doi nasturi de la cămașă) că în războiul dintre Mihalea Rădulescu și Andreea Marin eu am ținut cu Steaua.  Dacă e să privim prin ochelarii actualității, Mihaela Rădulescu e ca imagine cu o lungime de silicon în fața Andreei Marin,  și asta nu e chiar bine, pentru că Andreea e mult mai naturală și mai cu ouătoarele minții acasă. Ani la rând pseudo-războiul dintre cele două dive ale momentului a generat sute de știri și a avut parte de campanii de presă, cât să ții două ziare, cu angajați cu tot, la foc mic și clocot mare. Două temperemente, două dive, două moduri de a vedea viața. Acum Mihalea Răduescu e visul oricărei pițipoance, care aspiră să  sară pârleazul la nivelul de divăși să se mute din  Balta Albă în Băneasa. Gureșă, ca un curcan atacat de o pisică în bătătură, dezinhibată și cu silicoanele aproape toate la locul lor, Mihaela este o prezență incitantă, mult mai interesantă decât anosta și insipida Andra, cu care este colegă de platou…” (Vezi AICI continuarea)