Mircea Radu concediat “la pachet” cu Andreea Mantea

Publicat: 09/05/2009 | 00:00

CASTING. Andreea Mantea o va lua de la inceput FINAL. “Din Dragoste” pentru Andreea Mircea imparte cu ea o ultima bucatica de paine Dupa noua ani in care a facut audiente incredibile la Antena 1, vedeta TV isi incheie colaborarea cu postul din Baneasa, intr-un mod nu tocmai placut. Surse de incredere din preajma lui Mircea Radu ne-au declarat ca acesta a fost anuntat oficial ca emisiunea “Din Dragoste” iese din grila, iar el este pus pe liber. Zilele trecute, Mircea Radu a primit cea mai proasta veste din cariera lui. Prezentatorul TV a fost anuntat ca Antena 1 a renuntat la colaborarea cu el. Surse din interiorul postului ne-au dezvaluit faptul ca emisiunea “Din Dragoste” a fost scoasa din grila, iar vinerea viitoare va avea loc ultima filmare din istoria formatului “Din dragoste”. In cazul in care conducerea postului din Baneasa ar fi luat aceasta decizie pe motiv ca show-ul lui Mircea Radu a devenit total neprofitabil, anuntul ar fi fost facut abia in vara, in momentul in care ar fi inceput lucrul la grila de toamna. Insa, la baza ruperii contractului lui Mircea Radu, au stat si alte motive. Surse din randul colegilor lui sustin ca acestuia i s-a imputat faptul ca nu mai reuseste sa se inteleaga cu echipa sa si ca, atitudinea vedetei a inceput sa-i deranjeze din ce in ce mai tare pe cei din conducerea postului.

S-a crezut intangibil

Mai mult, pe fondul vechimii si reputatiei lui, Mircea Radu si-a permis sa “sara la gatul” superiorilor lui. Toate acestea, adaugate la faptul ca audientele astronomice ale emisiunii “Din Dragoste” – singurele care ar mai fi putut sa-l salveze – sunt de domeniul trecutului, au dus, se pare, la renuntarea colaborarii cu Mircea Radu. Desi parea intangibil, datorita succesului pe care l-a avut candva si mai ales a longevitatii emisiunii “Din Dragoste”, celebrul prezentator TV a fost concediat. Din pacate pentru ea, bruneta Andreea Mantea, asistenta lui Mircea Radu la emisiune, s-a numarat printre victimele colaterale. Daca membrii echipei de productie vor fi repartizati in alte productii ale postului, sansele celor doi sa primeasca formate noi sunt aproape nule.

“Si noi asteptam verdictul!”

In timp ce in Antena lucrurile sunt foarte clare, Valeriu Lazarov, distribuitorul formatului, nu a primit inca un comunicat oficial din partea conducerii postului din Baneasa. Cu toate acestea producatorul si echipa lui nu sunt straini de situatie. Contactata telefonic, Ileana Pop, directoarea Prim Time, ne-a declarat incurcata: “Nu stim exact ce decizie s-a luat la nivelul conducerii Antenei 1. In momentul de fata, asteptam si noi un raspuns de la ei.” (S.I.)

Citește și...