Mircea Rednic l-a dat în judecată pe Vasile Turcu la sfârşitul anului trecut pentru că i-a stricat imaginea. Turcu a susţinut în urmă cu ceva timp că tehnicianul îşi lua comisioane în urma transferurilor şi nu i-ar fi înapoiat o datorie.
 

Turcu a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Rednic şi l-a acuzat pe antrenor de lucruri grave.  Omul de afaceri l-a acuzat pe antrenorul lui Dinamo de la acea vreme că foloseşte perioadele de mercato pentru a încasa comisioane din transferuri, şi că a făcut asta şi pe vremea când el se afla în acţionariat. ”Să vedem cât timp va fi ok la Dinamo. Începutul e promiţător, sfârşitul va fi mai tragic. Vor fi daţi jucători afară şi domnul Rednic îi va propune patronului să aducă alţi jucători, ca să poată să ia comision. Domnul Negoiţă, din câte îl ştiu eu, nu prea bagă mâna în buzunar şi nu o să scoată banu", spunea Turcu.


La scurt timp, Mircea Rednic a anunţat că-l va da în judecată, iar la sfârşitul anului trecut a introdus procesul la Tribunalul Bucureşti. În 7 martie, cu o zi înainte ca Tucu să înceteze din viaţă, Mircea Rednic a aflat că judecătorii i-au respins acţiunea făcută împotriva fostului acţionar de la Dinamo.

 

Citeste despre:mircea rednic dinamo, vasile turcu inmormantare


Share On Facebook