MIRELA BOUREANU VAIDA a făcut anunţul! Ce va face când se va întoarce SIMONA GHERGHE la emisiune

Publicat: 18/06/2017 | 14:35

Mirela Boureanu Vaida este foarte ocupă în această perioadă, pe lângă activităţile ei, o înlocuieşte pe Simona Gherghe la emisiune. Vedeta a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îi anunţă pe fani că o să aibă mai mult timp de povestit cu ei, după ce se va întoarce Simona.

Mirela se scuză de la fani că nu poate ajunge la un eveniment din cauză că are de înregistrat pentru o emisiune, dar le mulţumeşte tuturor pentru voturi şi susţinere.

Dragii mei, nu ne-am mai auzit demult! N-am mai scris demult nimic pe blog, nu am mai prea postat pe grup, deşi mi se întâmplă zilnic o grămadă de lucruri care ar merită povestite şi promit că o voi face într-o zi! Dar îmi lipseşte timpul! Cu desăvârşire!! Am un program încărcat acum însă, după ce mă voi mai linişti şi se va întoarce şi Simona, îmi voi face timp să povestim mai mult! Deocamdată am fost invitată de cei de la Radar de Media pentru festivitatea de anunţare a finaliştilor la premiile anuale. Voi m-aţi trimis acolo în fiecare an, cu mii sau zeci de mii de voturi! Iată că mă trimiteţi şi anul acesta! Însă miercuri seară, pe 21 iunie, când are loc evenimentul, eu am înregistrarea ediţiei cu vedete 2k1, cea de weekend! Asta se întâmplă în fiecare miercuri, până pe la 22.30 şi nu pot schimbă programul sub nicio formă! Sper să mă înţelegeţi, voi, toţi cei care m-aţi votat cu aceeaşi loialitate şi să ştiţi că voi absenta motivat! Va mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase şi pentru toată susţinerea voastră în toate demersurile mele! Mă gândesc la voi cu toată bucuria şi va doresc zile pline de soare şi de linişte! Cu drag, Vaida!, a scris Mirela Vaida.

Citește și...