Mirela Vaida a păţit-o rău înainte de emisiune: “Vine platforma când ţi-e lumea mai dragă”. Ce i s-a întâmplat în timp ce era la volanul maşinii

Publicat: 11/12/2017 | 18:58

Mirela Vaida a trăit momente neplăcute înainte să înceapă ediţia de astăzi a emisiunii "Acces Direct". Totul s-a întâmplat în timp ce era la volanul maşinii personale, în trafic. Imaginea pe care a urcat-o pe internet a fost însoţită şi de un mesaj.

În platoul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Mirela Vaida a păşit cu zâmbetul pe buze, ascunzând clipele nefericite petrecute cu câteva minute înainte să ajungă la serviciu. Gata cu suspansul: autoturismul personal s-a defectat, iar vedeta a fost nevoită să meargă cu autobuzul, aşa cum chiar ea a mărturisit în descrierea făcută de mai jos.

Mai mult, prezentatoarea a urcat pe internet imaginea cu bordul maşinii sale după ce a început emisiunea „Acces Direct”. Ea a mai dezvăluit că autoturismul a fost luat cu platforma şi dus la un service.

„Caput… hai la autobuz!! #sestricamasina #ramanindrun #papa #candtielumeamaidraga #inpragdesarbatori #vineplatforma” e mesajul scris de Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea „Acces direct” de la Antena 1 de pe 3 aprilie 2017. Şi asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal şi, ulterior, de maternitate. Frumoasa prezentatoare este căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.