Mirela Vaida, în braţele unui artist de la noi care are şi copil. Am pus mâna pe imaginile în care zâmbeşte şi e tare fericită

Publicat: 04/11/2017 | 16:33

Mirela Vaida a părăsit Bucureştiul, unde locuieşte cu soţul şi cei doi copii şi a ajuns într-un oraş aflat la sute de kilometri distanţă de familia ei. În urmă cu puţin timp, ea a fost surprinsă alături de un cântăreţ de la noi, iar în imaginile care au fost filmate se vede cât de bine se simte vedeta în compania artistului cunoscut, care a devenit anul acesta tată pentru prima dată.

Prezentatoarea de la „Acces Direct” a ajuns azi în inima Transilvaniei. Aflată în centrul oraşului Cluj-Napoca, ea s-a întâlnit cu Andrei Ştefănescu, unul dintre artiştii trupei „Alb Negru”, unde s-au filmat în ipostaze foarte apropiate, care spun totul despre relaţia lor de prietenie.

Şi, dacă Mirela Vaida zâmbeşte şi radiază de fericire, Andrei Ştefănescu e la polul opus: are acele grimase pe faţă care spun că nu-i place situaţia în care e. Desigur, totul e doar o glumă de-ale lor.

Andrei Ştefănescu a devenit tată anul acesta. Fiul său cu partenera lui, Andrei Ayan, s-a născut pe 26 februarie. Artistul de la „Alb Negru” trăieşte  o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, o tânără cu 12 ani mai tânără decât el.

„(…) #transilvania#cluj#aniversare#spectacol#folclor@andreistefanescu #mirelavaida, a scris Mirela Vaida în dreptul unei poze pe care a postat-o pe Instagram.

Mirela Vaida e căsătorită cu Alexandru Vaida. Cei doi au împreună o fetiţă şi un băiat: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.

 

Citește și...