Mirela Vescan, surpriză uriaşă în taxi: „Incredibil, dar adevărat”. Ce obiect a uitat vedeta în maşină, iar şoferul i l-a restituit după patru ani!

Publicat: 05/12/2017 | 10:28

Mirela Vescan este unul dintre cei mai cunoscuţi make-up artişti din România, un reper al unei lumi fascinante, care e într-o continuă evoluţie, a avut parte de un început de săptămână de excepţie. S-a urcat într-un taximetru cu care a mai mers acum patru ani şi nu mică i-a fost surpriza când şoferul i-a restituit un obiect personal, pe care l-a uitat în maşină.

În urmă cu patru ani, vedeta a uitat într-o maşină de taxi o bentiţă de-ale sale. Mirela Vescan a fost extrem de plăcut surprinsă de gestul taximetristului şi a povestit întâmplarea pe o reţea de socializare.

„Am mers cu un Criss Taxi şi şoferul mi-a dat o bentiţă pe care am uitat-o mai demult la el în maşină!!! Mai demult, adică acum patru ani!
El a păstrat-o în tot acest timp! Incredibil, dar adevărat! #indicativ1030
, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Povestea Mirelei Vescan nu e singulară. Fanii ei au povestit că au avut şi ei astfel de întâmplări.

Se întâmpla sa mai fie si oameni cinstiti in ţara asta! Si eu mi-am uitat telefefonul, un iPhone 6 în taxi, il pusesem la încărcat… iar taximetristul s-a întors dupa cateva minute in locul unde ma lăsase (la un eveniment) sa-mi înapoieze telefonul.„, „Eu mi-am uitat telefonul si dupa 5 minute mi l-a inapoiat. Slava Domnului, mai sunt si oameni cu suflet mare Sunt doar două dintre mesajele postate de internauţi.

Primului dintre fani, Mirela Vescan i-a mărturisit că i s-a întâmplat să îşi uite şi telefonul în taxi şi că şi atunci şoferul a fost amabil şi i l-a restituit.

Citește și...