Misha a pozat topless: “Cum te-a lăsat inima să…”. Cum se reinventează artista după divorțul de Connect-R

Publicat: 15/09/2018 | 10:26

Misha face ce face și ajunge în atenția prietenilor și a internauților care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Săptămâna aceasta, frumoasa artistă a pozat topless în cadrul unei ședințe foto incendiare, iar una dintre imagini a ajuns pe Internet. Până să renunțe de tot la haine, fosta soție a lui Connect-R s-a lăsat fotografiată într-o ținută tare șic, care o prinde bine, mai ales datorită look-ului, dar și machiajului.

Citește și: Connect-R, mesaj de ultimă oră pentru toți fanii săi ! E nevoie de ”Încredere”!

Misha a pozat topless. Cum se reinventează artista după divorțul de Connect-R

La începtul shooting-ul Misha a purtat o o cămaşă deschisă la nasturi, dar şi un papion desfăcut. Un make-up profesionist i-a evidențiat trăsăturile superbe pe care le are… astfel că artista a fost gata pentru pictorial în nici două ore. Pozițiile în care a fost pozată de fotograf au lăsat la vedere bustul vedetei și trupul de zeiță pe care îl are.

Citește și:Din ce face Misha bani după divorțul de Connect-R

Atât la poza în care apare topless, dar și la celelalte pe care le-a urcat pe contul ei de Instagram, cântăreața a primit numeroase complimente. Și… deși s-a tuns de multe luni, fanii încă o mai întreabă de ce a renunțat la părul lung.

“Te iubesc, Misha”, “Doamne, cât esti de frumoasa! Și crede-mă că nu prea fac complimente, mai ales unei femei !”, “Cum te-a lăsat inima să-ți tai părul ăla frumos? :(” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Fiica lui Connect-R, prietena băieților lui Alex Velea

Seara trecută, micuța Maya a petrecut câteva ore bune de joacă alături de fiii Antoniei și ai lui Alex Velea. În filmările postate de Misha pe Instagram Stories se poate observa că cei mici s-au distrat pe cinste: ei s-au jucat cu jucăriile și au dansat.

Misha a devenit soția lui Connect-R în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față Lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. El este actor și artist de hip hop, dance și pop de etnie romă. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, respectiv în vara lui 2017. Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț pe contul lui de Instagram.