Misha, apariție tristă la două luni de la anunțul divorțului de Connect-R

Publicat: 27/10/2018 | 01:16

Misha este acum o femeie singură și încearcă să se axeze foarte mult pe cariera ei, în același timp se ocupă și de creșterea fetiței pe care o are împreună cu Connect-R. La două luni de când a apărut anunțul că cei doi au divorțat anul trecut, Misha a avut o apariție destul de tristă.

Prezentă la un eveniment monden, artista a făcut eforturi să schițeze un zâmbet, măcar de dragul celor care o fotografiau, însă nu a reușit. Se pare că nu a reușit să treacă peste despărțirea de Connect-R, deși sunt divorțați de aproximativ un an. În ciuda expresiei faciale, vedeta a atras toate privirile la eveniment, având un outfit super cool, a purtat o rochie glamour, scurtă, geacă de piele neagră, iar în picioare avea o pereche de bocanci.

Mai mult decât atât, Misha și-a scos în evidență trăsăturile faciale, pe lângă tunsoarea care o prinde de minune, a purtat și un make-up destul de strident.

Din ce face Misha bani după ce s-a despărțit de Connect-R

Trăsăturile ei perfecte o fac pe Misha să fie cerută pentru promovarea multor produse de înfrumusețare. 

Connect-R a postat pe instagram anunțul privind divorțul lui de Misha, iar foarte multă l-a considerat ca fiind o farsă. Alții au crezut că i-a fost spart contul și altcineva a scris în locul lui. Totul a fost însă cât se poate de real.

Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat”, a scris solistul.

Misha a început să câștige foarte bine după ce și-a exploatat frumusețea în tot felul de campanii de promovare al unor produse de înfrumusețare. De exemplu, pentru că a devenit imaginea unui brand de gene false ea a primit peste 2.000 de euro.