Miss Fashiontv Europe

Publicat: 14/06/2018 | 14:42

Miss Fashiontv Europe a adus împreună pe aceeași scenă 30 de concurente din toate țările Uniunii Europene, precum și o concurentă din China, toate participante la titlul de Miss Fashiontv Europe by FTV Coin Deluxe. Tinere modele sau modele aspirante din Lituania, Ungaria, Serbia, Franța, Grecia, Anglia, Italia, Olanda, Irlanda, Cehia sau Luxemburg s-au întrecut pentru titlul de Miss Fashiontv Europe. Concursul s-a desfășurat sub sloganul ”Beauty  improves the world” și a fost jurizat de personalități din lumea modei și celebrități precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, actorul hollywoodian Armand Assante, sau producători de filme precum Ciro Orsini şi Julius Nasso.

Marele premiu al serii – o bijuterie în valoare de 20.000 $ de la Mouawad – producător exclusiv de bijuterii pentru showurile Victoria’s Secret – a fost câștigat de românca Andreea Bianca Mateescu, reprezentată de agentia Fashiontv Romania. Andreea este deja la al patrulea titlu de frumusețe, însă Miss Fashiontv Europe este de departe cel mai important din cariera ei de model. Pe lângă impresionanta bijuterie alcătuită din sute de diamante, oferită de MOUAWAD, Andreea a mai câştigat 300 FTV Coins oferiţi de Fashiontv şi Michel Adam, lucru care îi conferă acces în comuntatea exclusivistă FTV Coin Deluxe, un concept nou marca Fashiontv lansat în premieră pe scena Fashiontv Spring Festival. Titlul de frumuseţe câştigat de Andreea îi va asigura de asemenea prezenţa la Săptămâna Modei din Hong Kong, Paris, Londra, New York, precum  şi participarea la lansarea FTV Coin Deluxe din Monaco.

Câteva din cele mai notabile titluri desemnate de juriu au fost Miss Fashiontv First Runner Up – câștigat de Doina Armaș, Miss Fashiontv Second Runner Up – câștigat de Linda Seloa Mansila, Miss FTV Coin Deluxe – Anastasiia Clebova sau Miss Mouawad, oferit frumoasei Grace Fang. Toate câștigătoarele  Miss Fashiontv Europe vor participa la cele mai importante evenimente Fashiontv din întreaga lume, precum New York, Paris, Milano şi London Fashion Week, şi au primit de la preşedintele Fashiontv Michel Adam monede FTV Coin Deluxe.

Fashiontv continuă și în această vară suita de evenimente de succes cu Fashiontv Summer Festival, cel mai important festival de pe litoralul românesc dedicat modei și frumuseții, ce va avea loc în perioada 15 iulie – 20 august, însumând  Romanian Fashion Week, International Fashion Week și Miss Black Sea. Tinerele modele sau aspirante la meseria de model pot lua parte la Fashiontv Spring Festival participând la castingul de miercuri 20 iunie orele 18.00 – 20.00 la Hotel Continental – Calea Victoriei 56, București (zona Universitate). Mai multe informații printr-un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/fashiontv.com.ro/ sau pe email la press@fashiontv.com.ro.

Citește și...