Misty, mesaj emoţionant pentru Keo. “Am început ca străini, am devenit…”

Publicat: 25/10/2017 | 19:43

Keo şi Misty trăiesc o poveste de dragoste, iar relaţia lor este una foarte frumoasă. Recent, pe contul personal de socializare, cântăreaţa a scris câteva cuvinte emoţionante pentru iubitul ei, semn că legătura lor este cât se poate de strânsă.

 

”Am început ca străini. Am devenit prieteni. Apoi am devenit unul… Vom rămâne aşa pentru totdeauna”, a scris Misty în dreptul unei fotografii în care îl sărută pe Keo.

Misty şi Keo nu au, totuşi, planuri de căsătorie, însă artista a mărturisit că nu i-ar displăcea să devină mămică. „Nici nu ştiu dacă ne căsătorim, mă crezi? Nici măcar nu discutăm asta, aşa de neimportant este. Cel puţin nu simţim asta. Noi ne simţim atât de bine aşa, atât de legaţi, încât nu ştim. Copii ne dorim, dar cu căsătoria nu ştim. Lucrăm la facultate, chiar am luat toate examenele. Vorbeam la psihologie despre căsătorie pune presiune în subconştient. Şi majoritatea cuplurilor care se căsătoresc se ceartă, nu se mai înţeleg. Văd un viitor şi în domeniul psihologiei”, a declarat Misty.

Citește și...