Miza și-a pus amprenta asupra duelurilor din play-off-ul Champions League!

Autor:
Publicat: 21/08/2019 | 10:07
Miza și-a pus amprenta asupra duelurilor din play-off-ul Champions League!
Miza fantastică a duelurilor din play-off-ul Champions League, calificarea în grupele competiției, și-au pus amprenta asupra primelor confruntări din manșa tur programate.

Doar două goluri s-au marcat în cele trei partide disputate aseară în Champions League. Este vorba de reușita lui Masopus din minutul 28 a duelului CFR Cluj- Slavia, încheiat cu victoria la limită a cehilor cu 1-0 și de golul marcat de Vaanaken din penalty în minutul 10 al duelului din Austria dintre LASK Linz- Club Brugge, scor 0-1. În celălalt meci care s-a disputat, în Cipru, Ajax nu a reușit decât un surprinzător 0-0 cu APOEL. La olandezi, Răzvan Marina  evoluat titular fiind schimbat î minutul 62. Internaționalul român a fost avertizat cu un catonaș galben în minutul 18. De altfel, duelul din Cipriu a fost unul aspru, arbitrul fiind nevoit să acorde 9 cartonașe galbene și unul roșu. Ciprioții au primit doar un două galbene în timp ce jucătorii lui Ajax au primit 7 galbene și un roșu.

Astăzi vor avea loc ultimele dueluri din play-off-ul Champions League, ultima fază preliminară înaintea startului grupelor ediției din acest an a competiției.

Dinamo Zagreb- Rosenborg, Olympiakos- Krasnodar și Young Boys- Steaua Roșie se vor duela în manșa tur a play-off-ului competiției.

Manșa retur a celor șase dueluri din play-off-u Champions League este programată pentru 27/28 august. Echipele care vor câștiga aceste play-off-uri vor fi în urnele grupelor Champions League în timp ce învinsele vor continua aventura europeană în Europa League.

Programul turului play-off Champions League

Miercuri, ora 22:00

Olympiakos Piraeus – Krasnodar

Dinamo Zagreb – Rosenborg

Young Boys- Steaua Roșie Belgrad

APOEL – Ajax 0-0

CFR Cluj – Slavia Praga 0-1

LASK – Club Brugge 0-1