Moarte fulgerătoare! O cunoscută sportivă s-a stins la 25 de ani după ce a contractat un virus gripal

Publicat: 18/01/2019 | 15:21

Este doliu în lumea sportului! Din păcate, o cunoscută sportivă a murit la doar 25 de ani, după ce a contractat un virus gripal. Decesul a fost unul fulgerător, iar rudele, prietenii și colegii sunt îngenuncheați de durere. Originară din orașul Shepshed, ea era descrisă ca fiind un “suflet afectuos” de cei dragi.

O cunoscută sportivă s-a stins la 25 de ani după ce a contractat un virus gripal

Molly Webb a murit la vârsta de 25 de ani, după ce ea a contractat un virus gripal. Boala o avea de câteva zile și, la un moment dat, starea ei de sănătate s-a deteriorat, iar duminica trecută ea a murit. Vestea tristă a fost confirmată recent. Tânăra era membră a clubului Loughborough Foxes de la vârsta de 13 ani, fiind și căpitanul echipei Vixes, managerul echipei U12.

Într-un comunicat dat de familia regretatei sportive, aceștia au transmis:  “În numele familiei, vrem să vă mulțumim pentru tot suportul vostru sincer și mesajele frumoase care ne-au alinat sufletele în această perioadă dificilă”, potrivit Daily Mirror.

Cu ceva timp înainte să contracteze gripa, Molly Webb reușise să se angajeze ca profesoară.

“Molly și-a petrecut aproape întreaga adolescență ca parte a echipei Loughborough Foxes, unde a jucat ca junior, apoi ca senior, ba chiar a și antrenat câteva echipe de juniori Nu ne putem imagina durerea pe care o simte familia sa”, a declarat directorul clubului de fotbal Steve Wilkinson, conform sursei citată mai sus.