Momente dificile pentru fiica lui Giani Kiriță! Cum a reacționat Roxana când a aflat că tatăl ei e internat și nu a participat la probele de la „Exatlon”: „Am așteptat cu sufletul la gură ca…”

Publicat: 21/02/2018 | 16:41

Roxana Kiriță, fata fostului fotbalist, a trăit clipe dificile, după ce a descoperit în cadrul emisiunii „Exatlon” că tatăl ei are probleme de sănătate. Prezentatorul competiției a dezvăluit că Giani Kiriță lipsește pentru că a fost internat la spital, iar medicii i-au recomandat să nu participe la probele aflate în concurs în ziua respectivă.

Giani Kiriță și-a îngrijorat colegii de echipă, după ce a început să se simtă rău în timp ce mergea spre competiție. Astfel, în timp ce participanții de la „Faimoșii” concurau, fostul fotbalist era în grija medicilor, după ce a acuzat dureri de stomac. La scurt timp după ce doctorii i-au administrat medicamente și a început să se simtă mai bine, specialiștii l-au sfătuit să nu concureze în ziua respectivă.

„Tot mai multe accidentări. Giani lipstește și el astăzi, este la spital tot din motive de sănătate”, a spus Cosmin Cernat în cadrul ediției de la „Exatlon” de seara trecută, 20 februarie.

Fiica sportivului a povestit în cadrul unui interviu cum au fost momentele de când a aflat că tatăl ei are probleme de sănătate până când l-a văzut în arena de la „Exatlon”.

„M-am speriat, vă dați seamă. Au început să vina și mesajele, am primit multe telefoane, de la apropiați, să mă întrebe ce știu de tata. Nu știam mai mult decât știau toți telespectatorii. Vă dați seama că am fost foarte îngrijorată. Așteptăm cu sufletul la gură ca prezentatorul să spună ceva despre el, ce i s-a întâmplat de a ajuns la spital. Noroc că l-am văzut în arenă și m-am liniștit. Mi-am data seamăacă nu e atât de grav. Nu știu ce o fi avut, ce o fi pățit, poate de la alimentație, de la oboseală, cine știe. Important este că nu e atât de grav dacă a fost prezent la arenă. Tata oricum e puternic, e un luptător”, a declarat Roxana Kiriță, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...