Monica Anghel, transformare uriaşă, după ce a slăbit 25 de kilograme: „Nu vreau să vă ascund…”. Ce dietă foloseşte ca să ţină kilogramele în frâu

Publicat: 26/01/2018 | 12:48

După aproape cinci luni de când şi-a schimbat alimentaţia şi s-a apucat de sport, sub stricta supraveghere a medicilor, Monica Anghel a slăbit enorm! Prezentă la "Vorbeşte Lumea", Adela Popescu nu şi-a putut cenzura uimirea şi i-a spus: "Uau! Cât de mult ai slăbit! Se vede foarte tare". Artista e tare mândră de transformarea ei şi a explicat în cadrul interviului fiecare pas pe care l-a făcut, dar şi ce dietă urmează.

În vârstă de 46 de ani, Monica Anghel a vorbit pe canapeaua de la „Vorbeşte Lumea” despre cum i s-a schimbat viaţa de când a început un stil de viaţă sănătos.

„De la 1 octombrie până astăzi, aşa arăt. (….) Pe 8 iulie când am fost operată de urgenţă. (…). Am început recuperarea şi am zis că poate nu ar fi rău să slăbesc. Am aflat de un program de slăbit  medici endocrinolog, psiholog – ai nevoie – chinetoterapeut, dermatocosmetică, da, pentru că ai nevoie şi de acest lucru. (…). Mi-am făcut analizale, m-am  întâlnit cu medicul nutriţionist şi a zis: «hai să creştem Fierul. (…)». Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia – fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. (…). Sunt multe mese, e totul foarte sănătos. Mâncam prost – nu ştiu, îmi luam un sandviş de la un peco, nu e deloc sănătos. (…). Sunt convinsă că voi reuşi, pentru că aici, la clinică”, a mărtursit Monica Anghel în cadrul emisiunii prezentată de Adela Popescu şi Speak.

Artista a spus că nu mai mănâncă pâine şi dulciuri şi a recunoscut că i s-a propus să îşi facă o operaţie de micşorare a stomacului. Totuşi, i s-a părut că intervenţia nu se merită făcută în cazul ei.

„Nu vreau să vă ascund faptul că mi s-a propus de diverşi medici – doctori foarte buni, de altfel – să fiu operată, să mi se taie stomacul. Şi am spus că: «Băi, ca să slăbesc, eu vreau 10 kilograme». Mi se pare aberant să îmi tai stomacul pentru 25 de kilograme”, a mai spus cunoscuta cântăreaţă.

În lupta împotriva kilogramelor în plus, Monica Anghel l-a avut pe fratele ei. Acesta a fost sportiv până acum câţiva ani şi, după ce a devenit sedentar, viaţa i s-a schimbat în rău până într-o zi când şi-a dat seama că trebuie să facă ceva, pentru că nu se mai simţea bine în corpul său.

„Am slăbit vreo 20 de kilograme. Eu vin după opt ani de fotbal, apoi au urmat anii de facultate. Brusc m-am simţit foarte voluminos, pufos. (…). M-am trezit într-o dimineaţă şi m-am uitat în oglindă şi m-am întrebat dacă îmi place cum arăt. Am renunţat la prăjeli.”, a spus Alexandru, fratele Luminiţei Anghel în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Citește și...