Monica Bîrlădeanu a ţinut o dietă horror: „Nu aş recomanda-o nimănui!” Regimul drastic a făcut-o să…

Publicat: 28/09/2017 | 15:38

Monica Bîrlădeanu este invidiată de foarte multe femei pentru felul în care arată. Însă, vedeta a făcut sacrificii mari pentru a avea o siluetă fără cusur. Superba brunetă a mărturisit că a ţinut inclusiv o dietă care i-a făcut mai mult rău şi pe care nu ar recomanda-o nimănui.

Actriţa a mărturisit că nu a fost niciodată foarte slabă şi că a apelat la multe diete pentru a pierde în greutate, inclusiv la regimuri care i-au pus în pericol sănătatea.

Cea mai drastică a fost cea în care nu am mâncat absolut nimic şapte zile. Am băut numai suc de mere nefiltrat şi mai e încă una pe care am încercat-o cu apă, zeamă de lămâie şi piper. Am fost pe pereţi în a treia zi pentru că îmi era foarte foame. Nu aş recomanda-o. Nici nu vreau să povestesc despre ea pentru că nu o recomand. Practic nu face decât să îţi hrăneşti corpul cu apă îndulcită şi picantă. Nu face nimic altceva decât să te facă să arăţi bine pentru o zi”, a povestit actriţa, într-o emisiune tv.

Cât despre „plăcerile vinovate” pe care şi le îngăduie, Monica Bîrlădeanu a mărturisit că adoră mânarea sărată: „Prea slabă nu ştiu dacă am fost vreodată. Mănânc orice e sărat, chipsuri, tot ce e de ronţăit. Nu sunt bsolut înnebunită după dulciuri, nu-mi place aşa mult ciocolata. Îmi place caramelul, orice are caramel”.

 

 

Angie Voicu

Citește și...