Monica Columbeanu: „Nu mi-e teama de singuratate, mie chiar imi place”

Publicat: 31/03/2010 | 00:00
Doamna Columbeanu este o persoana care prefera de multe ori sa se retraga din agitatia de zi cu zi si sa petreaca un timp singura.

Desi majoritatea oamenilor prefera sa fie inconjurati in permanenta de cei dragi, Monica spune ca ea se relaxeaza in acele momente.

„Mie nu mi-e teama de singuratate, mie chiar imi place singuratatea si am si parte de ea in momentele in care sunt in strainatate. Nu am intotdeauna companie mai ales daca ma duc la un job si stau pur si simplu singura in camera mea si asta imi place, ma relaxeaza”, a declarat Moni pentru replicavedetelor.ro.

Daca nu ar fi urmat o cariera in modelling, sotia lui Irinel Columbeanu ar fi vrut sa fie dascal. „Probabil as fi fost invatatoare, pentru ca iubesc copiii, dar in mod special pentru ca imi place sa corectez din punct de vedere gramatical pe toata lumea”, a spus ea.

Un alt vis al tinerei din Bacau este acela de a ajuta copiii bolnavi. „Imi doresc sa am atat de multi bani incat sa fac un spital pentru copiii care se afla in faza terminala a unei boli. Asta e visul meu si sunt convinsa ca voi reusi sa fac acest lucru chiar daca nu in viitorul apropiat, cu siguranta voi reusi”, a precizat Monica pentru sursa citata.

Citește și...