Monica Gabor a renunţat definitiv la custodia fiicei ei! Micuţa Irina a fost incredinţată milionarului de la Izvorani

Publicat: 11/03/2013 | 13:51

Procesul privind custodia micuţei Irina a luar sfârşit! Monica a depus un document la Curtea de Apel Bucureşti prin care anunţă că renunţă la pretenţiile privind custodia copilului ei.

Potrivit România TV, Monica s-a înţeles cu fostul soţ în ceea ce priveşte programul de vizite. Fosta doamnă Columbeanu a anunţat, la inceputul acestui an, că va renunţa la custodia Irinucăi, dar a apus condiţia de a o putea lua la ea, in SUA, in vacante. Astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, Irinel a declarat că este de acord ca Moni să o scoată din ţară pe fiica ei, dar că el o va insoţi.

monica gabor

“Irinuca rămâne clar la mine. Vom vedea cum va fi întâlnirea cu mama, şi aici, şi în SUA, cred. Îşi va vedea mama cât se poate de des, dar când se va pune problema deplasărilor în alte ţări va merge cu mine”, a spus el.

Milionarul de la Izvorani speră ca fiica lui şi a Monicăi Gabor să nu rămână cu sechele in urma celor doi ani de procese privind custodia ei.

monica gabor

“A fost o chestie care nu a făcut bine niciunuia dintre noi trei. Irina a fost victima principală, dar sper să nu rămână cu urme după acest episod. Eu voi face tot ce pot ca să i le astup, să le cârpesc, cum am făcut şi până acum. A fost un proces foarte urât, dar nu din partea mea”, a încheiat omul de afaceri.

 

C.V.

 

Citește și...