Monica Gabor a ajuns piele și os! Cât de mult a slăbit bruneta

Publicat: 24/12/2018 | 15:06

Monica Gabor a slăbit enorm în ultima perioadă, dacă ar fi să ne luăm după ultimele imagini postate de ea pe rețelele de socializare. Chiar dacă a renunțat la modelling, vedeta are grijă de silueta ei. Deși este stabilită în S.U.A de ani buni, țară cunoscută pentru lanțurile de fast-food și pentru mâncarea nesănătoasă pe care o promovează, șatena a reușit să se mențină, ba chiar și să dea jos câteva kilograme bune. (Console si accesorii gaming

Moncia Gabor pare că a slăbit foarte tare în ultimele luni, iar asta o dovedesc chiar pozele postate de ea. Superba șatenă este implicată în afaceri alături de logodnicul ei, milionarul chinez Mr. Pink, dar asta nu înseamnă că s-a neglijat. Monica vrea să arate în continuare ca un manechin veritabil și chiar a reușit să slăbească și mai mult în ultima perioadă. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Monica Gabor are un fiu vitreg

La mai bine de șase ani de când se află în Statele Unite, Monica Gabor pare mai fericită ca niciodată, alături de Mr. Pink.  Fiica ei, Irina, o vizitează de sărbători, iar ea se înțelege de minune și cu fiul ei vitreg, care se pare că locuiește în casa cu ea și Mr. Pink.  De asemenea, Monica Gabor nu se sfiește să îl numească pe Anthony „fiul nostru”, așa cum a făcut-o într-o postare recentă pe Facebook. (Citește și Monica Gabor, “topită” după fiul lui Mr. Pink. “Ador copiii”)

Citește și...